EscapedSquid
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Malum, okul başlıyor.
Son düzenleme:
Evet haklısın benim eşyalarım hazır değil ortamın sinir sistemini normale getirdiğin için teşekkürler.Kavga mı var? Kavgaya hayır diyelim arkadaşlar. Bakın, ne oluyor. Okullar açılıyor. Gidin her şeyinizi hazırlayın. Kavga etmek yerine şimdiden ders çalışmaya başlayın.
herşeyim hazir 15 eylül bekleniyor.Kavga mı var? Kavgaya hayır diyelim arkadaşlar. Bakın, ne oluyor. Okullar açılıyor. Gidin her şeyinizi hazırlayın. Kavga etmek yerine şimdiden ders çalışmaya başlayın.
benim kalem vs hazır değil çanta hazır.herşeyim hazir 15 eylül bekleniyor.
hayır bu kitabın içindeki kitap. ve ben hayatı kitap değil bilgisayar oyunu olarak görüyorum dünya yaratılıyor insanlar ölüyor doğuyor sonra diğer dünyaya geçiyor herkes filann falanÇanta mı? Kitap mı? Onlara kimin ihtiyacı var. Hayat açık bir kitap. Ve şu an onu okuyoruz.
Adam Kader'i Okul Yapar.Çanta mı? Kitap mı? Onlara kimin ihtiyacı var. Hayat açık bir kitap. Ve şu an onu okuyoruz.
Adim Salih olmasina rağmen zorin bana yasin der Hangimiz Yasin len?Bu konuda yasin haklı hayat bir bilgisayar oyunu grafikleri kaliteli eğer sistemin kötüyse yani kişiliğin zayıfsa oyun kasıyor yani kötü olaylar oluyor.
Spider olan.Adim Salih olmasina rağmen zorin bana yasin der Hangimiz Yasin len?
ben yasinim.Adim Salih olmasina rağmen zorin bana yasin der Hangimiz Yasin len?
bende salih mennum oldumben yasinim.