Gelmesin, hüzünü düşün kalbinde yaşa. Tatlı bir acı bu sanki...
İki dakika yalnızlıktan acı çekelim dedik, izin vermediniz helal olsun.![]()
Sanırsam hayatımda böyle bir anı sadece 3-4 kere yaşadım .Çok kötü be . Allah hiç kimseye yaşatmasın.
Sağa sola vurmak çok güzel stres atıyor.. Ben sinirlendikçe elimi bi bezle falan sarıyorum önce sonra çat çat çat duvara geçiriyorum.. Ne sinir kalıyor ne bir şey..
Yalnızlıkta sağa sola vurmam ya.. En kötü durumda açarım steam'ı bitane psikolog hollandalı var.. Ona moralim bozuk diyorum işte o da konuşuyor hızlı hızlı yarısını anlamıyorum ama güzel oluyor..![]()
Yok mu hiç eski gecekondu falan git yık.. Sorun çözüldü.. Sıradaki..Benim için kötü durum yok, 7/24 kötüyüm zaten... Vurdukça sinirimi çıkaramıyorum, benim sakinleşmem için ya zaman geçmeli, ya da duvar yıkılmalı. O dereceyim yani...
Sen sosyal olup asosyallik yaşamak nedir bilir misin ?Tatlı mı? Berbat bir acı. Bana sor onu. Alışık olmayana acı gelebilir, alışıksan hissetmezsin bile.
Ben her zaman yaşıyorum... Bu konu tam benlik açıkçası...
Amin kardeşim. Asosyaller de inşallah sosyalleşir. Kendimden ümidi kestim, bari diğer asosyaller sosyal olsun...
en iyisi dinlemek zaten.Sağa sola vurmak çok güzel stres atıyor.. Ben sinirlendikçe elimi bi bezle falan sarıyorum önce sonra çat çat çat duvara geçiriyorum.. Ne sinir kalıyor ne bir şey..
Yalnızlıkta sağa sola vurmam ya.. En kötü durumda açarım steam'ı bitane psikolog hollandalı var.. Ona moralim bozuk diyorum işte o da konuşuyor hızlı hızlı yarısını anlamıyorum ama güzel oluyor..![]()
Yok mu hiç eski gecekondu falan git yık.. Sorun çözüldü.. Sıradaki..
Kendi kendini hapsediyorsun.. Yaşama sevincini kaybedersin.. Düzeltmeye bak kendini..
Sen sosyal olup asosyallik yaşamak nedir bilir misin ?
en iyisi dinlemek zaten.![]()
O zaman git bu forumdan istemiyoruz seni..Hapsetmezsem birilerine zarar vereceğimden korkuyorum. Çünkü kendimi şu Bakugan'daki robot Mechtoganlar gibi hissediyorum. Dışarıya çıktığımda her seferinde grupları görünce içim kan ağlıyor. Yaşama sevinci diyorsun, hiç olmadı ki bende? Düzeltemem, kaderim buymuş. Kendi kendime engel oluyorum, çünkü herkes beni dışladı. Tekrar içlerine katılamam, beni resmen düşman belleyen bir sınıfım var. Ve kendime kızınca sonsuz öfkeyle doluyorum... O yüzden hapsediyorum... Öfkeyi dışa vurmamaya çalışıyorum... Beni anlayamazsınız... Ben çok garip birisiyim... Boşuna uğraşmayın... Resmen ayaklı depresyon gibiyim.
O zaman git bu forumdan istemiyoruz seni..
Ya okul değiştirebiliyorsan değiştir.. Okul bitmeye yakın başka okula geçeceksen sabret.. O okulda biraz daha normal ol o zaman.. Çözemiyorum seni.. Bizde de vardı asosyal böyle sınıfın dışladığı bazen konuşmaya çalışırdım ama konuşmazdı benle.. Eğer insanlar senle konuşmaya çalışsa da konuşmuyorsan bir psikologa başvur (sorunu çözmek için git.. Yanlış anlama delilik falan veya aklında sorun var diye algılama.. rehber hocana da gidebilirsin..)..
1- Şaka ya1- GİTMEYE NİYETLİYDİM ZATEN... Düşene bir tekme de siz vurun.
2- Sosyal olmaya çalışıcam. Nakille yeni gelen vs. olursa veya başka sınıftakilerle... Belki sınıfsız gibi olucam ama yine de öyle deneyecem şansımı. Son seçeneğim bu.
Sen sosyal olup asosyallik yaşamak nedir bilir misin ?![]()
Yapman gereken benim gibi Kitaplara gömülmek ve yeni dünyalar keşfetmek...Okulda sürekli insanları güldürüyorum. Ancak bir şey farkettim ki ne kadar güldürürsem güldüreyim ben mutlu olmuyorum. Gülücüğüm yalan. Hayatımda gülünmeyecek bir sürü şey var ve ve ben bunları umursamıyarak gülüyorum. tabii ki bu yapmacık. sadece 4 arkadaşım var. Bilgisayardan başka hiçbir aktivitem yok. Yalnızım. Bilgisayarımda elimden alınacak. Okullar açılacak ve yine sürekli güleceğim. hiçbir işe yaramayacak. Eve geldiğimde üzülüp bir köşeye çekileceğim. Aklıma bilgisayar gelecek. Geçmek için ayağa kalktığımda A A yok olmuş. Ne yaparım ben? Ne yaparım. Arkadaşlarım mı? Hop ne oluyor hepsi bilgisayar başında gezmeye çağıracağım. İşim var diyorlar. Naparım ben? hiçbir şey. Sadece hiçbir şey. Sadece...