Oneren 2.1 | Sunucunuza Oyuncu Getiren Kullanıcıları Ödüllerindirin!

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel eklenti tebrikler, yaptığın eklentilerin kaynak kodlarını paylaşmayı düşünüz mü böylelikle bir çoğumuzun bilgisi gelişir.
Paylaşmasına gerek yok aslında, JD-Gui ile herkes kodları görebiliyor zaten. Örneğin senin pluginlerinden bazılarını inceleyerek plugin yazarken karşılaştığım sorunları aşıyorum.

VevoTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam, yanlız şöyle bir şey var. Adam özel mesajdan birine o komudu yazmasını ister? Örnek olarak bir kişi en fazla 3 kere ödül alabilir gibi bişi ekleyemezmisin?

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Hocam, yanlız şöyle bir şey var. Adam özel mesajdan birine o komudu yazmasını ister? Örnek olarak bir kişi en fazla 3 kere ödül alabilir gibi bişi ekleyemezmisin?
Yapabilirim elbette fakat bu olay oyuncuların birçok oyuncu getirerek zengin olma amacını zedeler. Ve zaten sunuculara oyuncu kazandıran bu amaç.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
BungeeCord'lu sunucum var bundan dolayı yan hesapda açılıyor yani adam yan hesap açıp habire kasabilir D:

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Eklenti Asistan v1.0 kapsamı altında dolayısıyla çok güzel ve farklı bir güncelleme fikri gelmediği sürece aynı kalacak. Gelişmiş ve geliştirilen versiyonları Asistan v1.0 eklentisinde mevcut. Yalnız kullanmak isterseniz sanıyorum ki eklenti hala en son sürüm craftbukkitlerde çalışır durumda.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

firatkaya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok iyi bir plugin fakat kesin bir bug bulunabilir mesela. Adam ip değiştirip sürekli başka isimlerle girip kayıt olur ve /oner >oyuncu< yazıp surekli para kazanabilir veya ödül :) ama uğraşmaya değmez diye düşünüyorum :) Ama yinede çok iyi bir eklenti.