Sauron_TR
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Uzun süre düşündükten sonra aklıma çılgınca gir hikaye fikri geldi. Ben de hemen bu konuyu açtım. Hikayemiz çok az Star Wars birazcıkda shenei do yo kyojin (nası yazılıyosa) temalı. Ama daha çok okuduğum bilim kurgu hikayelerine dayanıyor.Hikayenin her bölümü konu altından spolier ile paylaşılacak.
İstek olursa ilk bölümü yazacağım 
Yıl 2020'dir. Jason daha 10 yaşında bir çocuktur. Evlerinde annesi ve kızkardeşi ile oturmaktadır. Birden dışarıdan bir ses gelir. Havada uçan dairemsi bir şey vardır. Etrafa Lazer ışınlarıyla ateş etmektedir. Uçan daireler Jason'un ailesinin evine ateş eder. Evin çatısı yıkılmıştır. Uzay gemisinden 10 adet robot çıkmıştır.
Robotlar yıkılan çatının olduğu yerden eve girer. Evin her yerine lazerle ateş eder. Lazerlerden birisi Jason'ın annesine denk gelmiştir. Jason'un annesi çığlıklar içinde bağırırken yanarken ölmüştür. O sırada robot Jason'un kızkardeşini de öldürmüştür. Jason hemen saklanır. Robotlar onu farketmez ve oradan uzaklaşarak diğer evlere yönelir. Onlar oradan giderken Jason ağlaya ağlaya tüm uzaylıları yeneceğine yemin eder. Ve uzaylı işgaliyle direniş başlamış olur.
Robotlar yıkılan çatının olduğu yerden eve girer. Evin her yerine lazerle ateş eder. Lazerlerden birisi Jason'ın annesine denk gelmiştir. Jason'un annesi çığlıklar içinde bağırırken yanarken ölmüştür. O sırada robot Jason'un kızkardeşini de öldürmüştür. Jason hemen saklanır. Robotlar onu farketmez ve oradan uzaklaşarak diğer evlere yönelir. Onlar oradan giderken Jason ağlaya ağlaya tüm uzaylıları yeneceğine yemin eder. Ve uzaylı işgaliyle direniş başlamış olur.
Jason: Ana karakterimizdir. Sarı saçlı, mavi gözlü ve 1.80 boylarındadır. Atletik bir yapısı vardır. Direnişin lideridir.
Steven: Jason'ın en yakın arkadaşıdır ve direnişte ona yardım eder. Siyas saçlıdır ve ela gözleri vardır. Jason'dan 3 cm uzundur. Pek atletik biri olmasa da çok hızlı koşar.
Yaşlı Joe: Yaşlı ve bilge biridir. Direnişçi arkadaşlarımıza bilgelik eder.
Annabeth: 1.60 boylarındadır. siyah saçları ve siyah gözleri vardır. Bilgisayar konusunda çok iyidir.
Ana karakterlere girmeyen uzaylı karakterler de var. Onları yazmıyorum.
Steven: Jason'ın en yakın arkadaşıdır ve direnişte ona yardım eder. Siyas saçlıdır ve ela gözleri vardır. Jason'dan 3 cm uzundur. Pek atletik biri olmasa da çok hızlı koşar.
Yaşlı Joe: Yaşlı ve bilge biridir. Direnişçi arkadaşlarımıza bilgelik eder.
Annabeth: 1.60 boylarındadır. siyah saçları ve siyah gözleri vardır. Bilgisayar konusunda çok iyidir.
Ana karakterlere girmeyen uzaylı karakterler de var. Onları yazmıyorum.