Sana biz O zaman bir kaç tavsiye verelim;UYARİ ALDIM MORELİM BOZUK![]()
Sakin ol Şampiyon.Kendine hakim ol yada sal gitsin rahatlarsın.Ulan benim içim karardı yine ya, kalbime bir şeyler oluyor..
Bazen ağlayarak rahatlayayım diyorum, ama 4. Sınıftan beri ağlamadığım için ağlama özelliğimi kaybetmişim galiba, olmuyor..Sakin ol Şampiyon.Kendine hakim ol yada sal gitsin rahatlarsın.
Yakmak kötüdür patlatmak daha iyidir en azından yanmış bedenleri görmüyorsun attığın bombanın etkisine göre insanlar yok oluyor.dışariya gidip heryeri yakmak istiorum ama zor işde :/
Sizin tayfa kim ?@zombiespaceman1 Gel ve bizim tayfa da kileri etiketle buradayız biz.
Ben genelde bu tür hoşuma giden güzel melodileri dinleyerek kendimi rahatlatıyorum.İçim de ki O hüzün duyguyu çok güzel okşayarak rahatlatıyor beni.Bazen ağlayarak rahatlayayım diyorum, ama 4. Sınıftan beri ağlamadığım için ağlama özelliğimi kaybetmişim galiba, olmuyor..
Normal link atar mısın, telefondan tıklayamıyorum da..Ben genelde bu tür hoşuma giden güzel melodileri dinleyerek kendimi rahatlatıyorum.İçim de ki O hüzün duyguyu çok güzel okşayarak rahatlatıyor beni.
@Zorinkun_ @zombiespaceman1 @AzlaazTR @lider12 ve nickini değiştirmiş olup nicklerini hatırlayamadığım bir kaç kişi daha var.Onlar da tahminen 5 kişi falan.Sizin tayfa kim ?
BurayaNormal link atar mısın, telefondan tıklayamıyorum da..
Iskefiyeli de olsaydı keşke..@Zorinkun_ @zombiespaceman1 @AzlaazTR @lider12 ve nickini değiştirmiş olup nicklerini hatırlayamadığım bir kaç kişi daha var.Onlar da tahminen 5 kişi falan.
Bu etiketlediğim kişilerden bilen vardır onların nicklerini tam olarak.
Ha unutmadan @Pr1sonsoul , @ErenReyiz ve @Susanoo [DOUBLEPOST=1410216808,1410216745][/DOUBLEPOST]
BurayaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.ve Müziğe git.
Unutmadan @AxcelaD
Aynen...İşte bütün herkes olmayınca bazı şeylerin tadı çıkmıyor...Iskefiyeli de olsaydı keşke..