Gece Kuşları -1 (Muhabbet Konusu)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Evet beyler diğer konu amacından sapmasın ve arşive gitmesin diye bu konuyu açıp muhabbetimize kaldığımız yerden devam edelim.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
dışariya gidip heryeri yakmak istiorum ama zor işde :/
Yakmak kötüdür patlatmak daha iyidir en azından yanmış bedenleri görmüyorsun attığın bombanın etkisine göre insanlar yok oluyor.
Ama yine de işte çok kötü iğrenç bir şey o yüzden bırakta ölüm makineleri yani Robot'lar halletsin bu işi bir güzel tarasın milleti sonra da güzelce mezarlar açıp gömsünler işte.
Ama bence her türlü iğrenç bir şey cesetler boşuna pislik yapıyorlar keşke şöyle temiz bir silah icat etsekte deyen şeyi yok etse.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bazen ağlayarak rahatlayayım diyorum, ama 4. Sınıftan beri ağlamadığım için ağlama özelliğimi kaybetmişim galiba, olmuyor..
Ben genelde bu tür hoşuma giden güzel melodileri dinleyerek kendimi rahatlatıyorum.İçim de ki O hüzün duyguyu çok güzel okşayarak rahatlatıyor beni.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sizin tayfa kim ?
@Zorinkun_ @zombiespaceman1 @AzlaazTR @lider12 ve nickini değiştirmiş olup nicklerini hatırlayamadığım bir kaç kişi daha var.Onlar da tahminen 5 kişi falan.
Bu etiketlediğim kişilerden bilen vardır onların nicklerini tam olarak.
Ha unutmadan @Pr1sonsoul , @ErenReyiz ve @Susanoo
[DOUBLEPOST=1410216808,1410216745][/DOUBLEPOST]
Normal link atar mısın, telefondan tıklayamıyorum da..
Buraya
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve Müziğe git.
Unutmadan @AxcelaD

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Zorinkun_ @zombiespaceman1 @AzlaazTR @lider12 ve nickini değiştirmiş olup nicklerini hatırlayamadığım bir kaç kişi daha var.Onlar da tahminen 5 kişi falan.
Bu etiketlediğim kişilerden bilen vardır onların nicklerini tam olarak.
Ha unutmadan @Pr1sonsoul , @ErenReyiz ve @Susanoo
[DOUBLEPOST=1410216808,1410216745][/DOUBLEPOST]
Buraya
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve Müziğe git.
Unutmadan @AxcelaD
Iskefiyeli de olsaydı keşke..