EscapedSquid
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bir Hatsune Miku daha yapmayı planlıyorum, Over-1 de yapmaya çalışırım..
Eğer bulamazsan Over - 1'i Mega Man X Over de direk bulursun.Bir Hatsune Miku daha yapmayı planlıyorum, Over-1 de yapmaya çalışırım..
Oooo biri yapmaya kalkışıyor hadi hayırlısı.It's gonna be easy, ha? Or hard...
![]()
Benim stilim bu ^-^
Hahahahahha siz bu işin öyle armut piş ağzıma düş olduğunu mu düşündünüz?Peki Over-1 in başka bir adı var mı?[DOUBLEPOST=1410294436,1410294399][/DOUBLEPOST]Ha pardon yazmışsın görmemişim..[DOUBLEPOST=1410295793][/DOUBLEPOST]hiçbir Pixel Art'ını bulamadım, kendim kurgulamam gerekecek.. Yarın sabah başlarım.
Eheheheh benimki daha büyükIt's gonna be easy, ha? Or hard...
![]()
Benim stilim bu ^-^
Zormuş yahu... :/Fazla büyük olmasın da benim yeter ^-^[DOUBLEPOST=1410339816][/DOUBLEPOST]Hmmm vazgeçtim yapmayacağım ^-^
Bu lafı yanlış anlayanlar. :alay:Hayır, alıntılamam kendim yaparımResmi hazırladım, en zorlu 2 çalışmamdan biri olacak.. İlki Dragon'dı..[DOUBLEPOST=1410339469,1410305396][/DOUBLEPOST]
Eheheheh benimki daha büyük![]()
Ahah ne kadar da çabuk pes ettin laFazla büyük olmasın da benim yeter ^-^[DOUBLEPOST=1410339816][/DOUBLEPOST]Hmmm vazgeçtim yapmayacağım ^-^
Zorin pixellere çevirirse yapacağım.Bu lafı yanlış anlayanlar. :alay:
Ahah ne kadar da çabuk pes ettin laBenim dediğim gibi benim avatar da ki karakterin pixel art'ını yapacak adam daha bulunamadı diye zaten Dünya da bir ilk ola bilir squid.
Ben normal başladım valla sen de başla emeğin daha çok olur gururlanırsın.Zorin pixellere çevirirse yapacağım.
Bende yetenek olsa :/[DOUBLEPOST=1410354976,1410352593][/DOUBLEPOST]Ben normal başladım valla sen de başla emeğin daha çok olur gururlanırsın.
Benimki böyle şu anda:
![]()
Bu ne şimdiBen normal başladım valla sen de başla emeğin daha çok olur gururlanırsın.
Benimki böyle şu anda:
![]()