UtkuÖZKAN
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Tamam ama ilacına gazoz katıp öldürmen gerek![DOUBLEPOST=1410356602,1410356568][/DOUBLEPOST]2. seçenek pls.
Ya da kaza süsü ver.Tamam ama ilacına gazoz katıp öldürmen gerek!
Tamam ama ilacına gazoz katıp öldürmen gerek![DOUBLEPOST=1410356602,1410356568][/DOUBLEPOST]2. seçenek pls.
Ya da kaza süsü ver.Tamam ama ilacına gazoz katıp öldürmen gerek!
Sen de yap. Kan davası tek taraflı değil ki.Ben niye bir şey yapamıyorum.. Elim kolum bağlı mı benim?
Hangi oyun lao ?Zorin is alone...
![]()
Tamam. Saol. Zorin öldürdün mü sherien'i ?S4League.
Ben halen yaşıyorum.. Kolay kolay ölmem ben..Tamam. Saol. Zorin öldürdün mü sherien'i ?
Aferin. Vallaha ikinizden birisi ölmez ise evlenmeniz şart.[DOUBLEPOST=1410368087,1410368053][/DOUBLEPOST]Ben halen yaşıyorum.. Kolay kolay ölmem ben..
Namus için kan için!Aferin. Vallaha ikinizden birisi ölmez ise evlenmeniz şart.
Tamam kabul. İlk iş Hollandaya pasaportlarınızı ayarlıyorum. Kimlik bilgileriniz lütfen. @SherienTamam o zaman evlenicem @Sherien ile ama düğün, balayı, ev, beyaz eşya falan hepsi senden olacak @KebabDefender
Forum beni Zorinle zorla evlendiriyor.. Hangimiz kız hangimiz erkek onu bulun önce..Tamam o zaman evlenicem @Sherien ile ama düğün, balayı, ev, beyaz eşya falan hepsi senden olacak @KebabDefender
Pasaportum var canım.. B) Ayrıca Hollandaya gitmek istemiyorum.. Venedik'e gitmek istiyorum orası daha romantik..Tamam kabul. İlk iş Hollandaya pasaportlarınızı ayarlıyorum. Kimlik bilgileriniz lütfen. @Sherien
Venedikte hemcinsler evlenebiliyor mu? Hollanda da evlenebilirsiniz diye dedim. Zorin pasaportun hazır.[DOUBLEPOST=1410368523,1410368493][/DOUBLEPOST]Forum beni Zorinle zorla evlendiriyor.. Hangimiz kız hangimiz erkek onu bulun önce..
Pasaportum var canım.. B) Ayrıca Hollandaya gitmek istemiyorum.. Venedik'e gitmek istiyorum orası daha romantik..![]()
Zaten o kabullendi.Biri çiğdem getirsin bana iş iyice kızışçak gibi acaba zorin ne diyecek ^^
Acaba Zorin ne diyecek. Bomba haber.Dur lan şurda brezilya dizisi okuyoruz.