Sherien
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yok uykum var benim sonra sonra..Ağrı kesicim var benim aşkım gel vereyim sana ağrın geçer.
Yok uykum var benim sonra sonra..Ağrı kesicim var benim aşkım gel vereyim sana ağrın geçer.
O yüzden biraz kapatsak şu +18 bölümünü.Oğlum şaka maka ban atacaklar göreceğiz.Toplu katliam çıkacak birazdan.
![]()
S.g sohbet konusu aç boş yere mesaj atmaktan banlanmıyalımPist pist dedektifçilik oynayalım mı?
Şaka maka kanıtlayamayacaksın.![]()
Oğlum daha ne konusu konuları hep ben açtım azda siz açın konu.S.g sohbet konusu aç boş yere mesaj atmaktan banlanmıyalım![]()
Özgüven yok bende içinizden biri açsınOğlum daha ne konusu konuları hep ben açtım azda siz açın konu.
O nasıl söz la? Banlayın şunu sapıklık yapıyor.Özgüven yok bende içinizden biri açsın![]()
Şaka maka rapor etme sakın haO nasıl söz la? Banlayın şunu sapıklık yapıyor.![]()
Foruma kayıt olduğumdan beri toplam 3 konu açmışım..Özgüven yok bende içinizden biri açsın![]()
Etmem merak etme.Şaka maka rapor etme sakın ha![]()
Oda güzel canım.Foruma kayıt olduğumdan beri toplam 3 konu açmışım..![]()
Nereden bakılıyor lao ?Foruma kayıt olduğumdan beri toplam 3 konu açmışım..![]()
Çorapta giydir Türk olduğun belli olsun.Çok cool karakterim var B)
![]()
O da olur.Kış gelecek mağlum bot giyilmesi gerek
![]()
Arşivde ama illa okuyacağım der isen son sayfalarına bak. https://forum.gamer.com.tr/konu/merhaba-tanışalım-mı.217282/Selamlar!Nasılsınız.O dünkü konuyu bana atsanıza bulamadım :I