Bukkit Server Protokol Hatası Veriyor Biri yardım edebilirmi

[MİNECRAFT]PROSİLVER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Orada Local bir IP yazıyor...
Yani ya kendine bağlanmaya yada başka birine bağlanmaya çalışıyorsun.
kardeşim sırf yorum yapmak için yorum yapma bende cevaplamak zorunda kalıyorum.Nasıl birine bağlanmaya çalışıyorum orda bukkit server dosyası açık 192.168.2.36 yazıyo bundan ne anlıyosun habire soru soruyosun madem azcık yardımcı olda bizde aydınlanalım no-ip server daha nesini anlamadın protokol hatası veriyo

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim sırf yorum yapmak için yorum yapma bende cevaplamak zorunda kalıyorum.Nasıl birine bağlanmaya çalışıyorum orda bukkit server dosyası açık 192.168.2.36 yazıyo bundan ne anlıyosun habire soru soruyosun madem azcık yardımcı olda bizde aydınlanalım no-ip server daha nesini anlamadın protokol hatası veriyo
Arkadaşım bak o local bir Ip...

Senin IP: 192.168.2.36
192.168 bölümü local olduğunu gösteriyor .2. kısmıda 2. router olduğunu gösteriyor (çevrede) .36 kısmıda rastgele atanan bir kullanıcı IP si eğer no-ip ye bağlanmaya çalışsaydın localhost + port yazmalıydın (127.0.0.1: port)

[MİNECRAFT]PROSİLVER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tart
Arkadaşım bak o local bir Ip...

Senin IP: 192.168.2.36
192.168 bölümü local olduğunu gösteriyor .2. kısmıda 2. router olduğunu gösteriyor (çevrede) .36 kısmıda rastgele atanan bir kullanıcı IP si eğer no-ip ye bağlanmaya çalışsaydın localhost + port yazmalıydın (127.0.0.1: port)
tartışmıycam daha senle çözümün varmı bu kadar yazdın ? yardım edersen sevinirim

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tart

tartışmıycam daha senle çözümün varmı bu kadar yazdın ? yardım edersen sevinirim
Evet protokol hatası diyor yani no-ip olduğu için büyük ihtimalle port-forward (Port girişine izin vermek) yapmamışsındır.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Routerın modeline göre portforward yapabilirsin
Eğer yoksa internette (model) + no-ip portforwad diye arat

[MİNECRAFT]PROSİLVER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet protokol hatası diyor yani no-ip olduğu için büyük ihtimalle port-forward (Port girişine izin vermek) yapmamışsındır.
Routerın modeline göre portforward yapabilirsin
Eğer yoksa internette (model) + no-ip portforwad diye arat
peki bunu hamachili kuruncada aynı hatayı veriyor onun için ne yapabilirim ?

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki bunu hamachili kuruncada aynı hatayı veriyor onun için ne yapabilirim ?
Genelde öyle bir hata vermez sen hamachiden ipv4 adresini kopyaladığından emin ol ve portu default yap. (Eğer yine aynı hatayı veriyosa ateş duvarını devre dışı bırak öyle dene o da olmazsa bilgisayarını güvenlik taramasından geçir)

[MİNECRAFT]PROSİLVER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
b
Genelde öyle bir hata vermez sen hamachiden ipv4 adresini kopyaladığından emin ol ve portu default yap. (Eğer yine aynı hatayı veriyosa ateş duvarını devre dışı bırak öyle dene o da olmazsa bilgisayarını güvenlik taramasından geçir)
bro hepsini yaptım ancak bu hatayı veriyor server açık göstermiyor hamachi için ipv4 çok kontrol ettim ateş duvarını kapadım ve bilgisayarı taradım yinede açık göstermiyor hata veriyor portlarıda kontrol ettim açık hepsi :(

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serveri tamamiyle sil ve tekrar kur (youtube'dan yardım al)
2 Defa kontrol et (IP,Hamachi açık mı?,internet var mı?,offline mode,port 25565 mi)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eğer olmazsa
indir ve seçenek-options'lardan tüm şıkları işaretle ve tarat.
Eğer bir Log dosyası oluşturduysa bana gönder.

[MİNECRAFT]PROSİLVER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serveri tamamiyle sil ve tekrar kur (youtube'dan yardım al)
2 Defa kontrol et (IP,Hamachi açık mı?,internet var mı?,offline mode,port 25565 mi)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eğer olmazsa
indir ve seçenek-options'lardan tüm şıkları işaretle ve tarat.
Eğer bir Log dosyası oluşturduysa bana gönder.
yaptım hepsini temiz falan çıktı log dosyası çıkarmadı :(