Hetanekoq
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hayir **************** dan aldim ?Sen oyunu alıp ismini öylemi yaptın ?
Son teknoloji Note III ' den gönderiyom looo.
Hayir **************** dan aldim ?Sen oyunu alıp ismini öylemi yaptın ?
ve **************** sahtekar çıkar...Hayir **************** dan aldim ?
Tamam tamam ondan..Hayir **************** dan aldim ?
Kardeşim ya şu Burak isimli şahıs varya hani dolandırıcı olan **************** ın sahibi işte çalıntı hesaplar satıp kendini güvenilir bir kişi gibi göstermeye çalışıyor. Yok Türkiye yasalarına uygunmuş. Kimi yiyorsun sen ya ? Mojang'ın veritabanından 100 - 150 hesap çalmış 120 si migrateli satıyor. Zaten migrate li hesap çalınmaya teşebüsse uğramış hesaptır. Bunu hesabın sahipleri istekleri içinde bu hesabı migrate ediyor. Ve hesabın skin,şifresini sadece e-mail onayıyla değiştirebiliyorsun. Aslında migrate li hesapların satışı yasaktır. Bi de fatura kesiyormuşBeyler site adını ve konuyu dahil ederek iletişime geçiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Dedim dedim inanmadınız noldu şimdi ? Adamlar internette bedava olan şeyi herkeze satıyorlarHayir **************** dan aldim ?
Bana vermezmiydin ?Dedim dedim inanmadınız noldu şimdi ? Adamlar internette bedava olan şeyi herkeze satıyorlarBi reklam görünce güvenli sanıyosunuz ya. Ben sana bedava verirdim. Gift codedada aynı premium skinli felan ondada aynı. Herifler sahtekar.
Hayır. Zaten benimde vericem bedava migrateBana vermezmiydin ?Bu arada senin nickin tanıdık geliyor.Eskiden AdigeCraft ya da MCTR adlı bir sunucuda vip oldunmu ?
senin nickinde birisi vardı viptiHayır. Zaten benimde vericem bedava migrate![]()
Virüs değil, internetten bedava bulup herkese aynısını satıyorlar. Bide şey yazıyor ; oyuncularının hesaplarını sattığı havuz**************** a girmiş bulunuyorum ne tür bi hacktır bu!?