Premium Servere giremiyorum (Premiumum)

Emou

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğer arkadaş da oradan satın aldım der ise elde süper malzeme var demektir :D

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve cogu yerde banli. Hesabima cogu kisi giriyor. Birde sattigi hesaplar calinti degilmis. Pehh

Son teknoloji Note III ' den gönderiyom looo.

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler site adını ve konuyu dahil ederek iletişime geçiniz.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kardeşim ya şu Burak isimli şahıs varya hani dolandırıcı olan **************** ın sahibi işte çalıntı hesaplar satıp kendini güvenilir bir kişi gibi göstermeye çalışıyor. Yok Türkiye yasalarına uygunmuş. Kimi yiyorsun sen ya ? Mojang'ın veritabanından 100 - 150 hesap çalmış 120 si migrateli satıyor. Zaten migrate li hesap çalınmaya teşebüsse uğramış hesaptır. Bunu hesabın sahipleri istekleri içinde bu hesabı migrate ediyor. Ve hesabın skin,şifresini sadece e-mail onayıyla değiştirebiliyorsun. Aslında migrate li hesapların satışı yasaktır. Bi de fatura kesiyormuş :D Gidip bakkala 5 tl 10 tl lik fatura kestiriyorsa bilemem :)

Emou

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Verdiğim linki kullanarak siteyi şikayet ederseniz mojang yapacağını yapar. 2 cümle yazıp göndereceksiniz o kadar.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hayir **************** dan aldim ?

Son teknoloji Note III ' den gönderiyom looo.
Dedim dedim inanmadınız noldu şimdi ? Adamlar internette bedava olan şeyi herkeze satıyorlar :p Bi reklam görünce güvenli sanıyosunuz ya. Ben sana bedava verirdim. Gift codedada aynı premium skinli felan ondada aynı. Herifler sahtekar.

__cbg2002__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dedim dedim inanmadınız noldu şimdi ? Adamlar internette bedava olan şeyi herkeze satıyorlar :p Bi reklam görünce güvenli sanıyosunuz ya. Ben sana bedava verirdim. Gift codedada aynı premium skinli felan ondada aynı. Herifler sahtekar.
Bana vermezmiydin ?:D Bu arada senin nickin tanıdık geliyor.Eskiden AdigeCraft ya da MCTR adlı bir sunucuda vip oldunmu ?

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
60 tl'lik 10 tl'ye hangi saf akıllı satar ki?Birde neymiş 10 tl'lik hesapta skin değiştirme yokmuş 15 tl'likte varmış!