Oyunu oynarken sorun yok envanteri açınca kasmaya başlıyor sizce neden ??

sizde benim yaşadığım gibi kasma yaşıyormusunuz ??

• evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • hayır

Kullanılan: 3 75.0%
  • arada

Kullanılan: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

profesordoktor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar söylediğim gibi minecrafta verdiğim ram 2 gb boş ram var ve bunu minecrafta yönlendiriyorum nedenide modlu oynamam şu anda PREMİUM ATLauncherden S.K.Y Factory pakedini oynuyorum haritanın yüklenecek chunkları olmaması kasmayı engelliyor ama nedense oyun içinde naparsam yapıyım 40 ın altına düşmeyen fps envanteri açtığım an 10 2 5 arasında oynuo ve kalıcı değil açıyorum envanteri yaklaşık 2 3 dkk açık bırakırsam gene fps yükseliyo böyle değişken bi şey.Bunu belirtmem lazımmı bilmiyorum ama 4 gb ram 3 gb ekrankartı 2.0Ghz işlemci var fanların hepsi çalışıyor ve bilgisayarın bakımı yeni yapıldı bu sorunu çözemiyorum ya çok uyuz oluyorum benden daha az özellikler sahip kuzenimin bilgisayarıyla bile aynı ram ve options ayarlarıyla hiç bu sorunu yaşamazken ben yaşıyorum şuna bi çözüm bulun lütfen :/

şimdiden teşekkürler cevaplarınız benim için çok önemli
Edit: eğer sistemimi öğrenmek isterseniz yorumlarda belli edin detaylı şekilde aktarırım size :9

Son düzenleme:

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yandaki NEI kasiyor sanirsam "O" tusuna basarak NEI yi kapatin envanteriniz acikken.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

profesordoktor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yandaki NEI kasiyor sanirsam "O" tusuna basarak NEI yi kapatin envanteriniz acikken.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
o envanteri açında neiyla alakası yok sebepsiz bir kasma oluyor nei açık yada kapalı olsun açınca ani bi donma 1 2 dkk sonra düzelme oluyor nei hiçbir şey deiştirmiyo bu sadece bu packda oluo örn technic de böyle sorunlarım yok