asi_turk
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Aslında kesin (resmi) bir tarih yok hepsi sızıntı...İşte aradan bir şey kaynatacaklar ama dur bakalım. (Ben zaten tam kesin tarih vermedim mesajımda biliyorum dedim)
Aslında kesin (resmi) bir tarih yok hepsi sızıntı...İşte aradan bir şey kaynatacaklar ama dur bakalım. (Ben zaten tam kesin tarih vermedim mesajımda biliyorum dedim)
Ama dört tane daha sızıntı resim gelmiş.Aslında kesin (resmi) bir tarih yok hepsi sızıntı...
Tavsiym önce Virtualbox'a kurmanız ondan sonra gerçek bilgisayara. Çünkü önceden bir deneyin. Eğer olmaz ise bilgisayarcıya gidersiniz.Beyler Win7ye destek kesilirse direk archa geççem. Hem program updateleri bi testten geçip en kısa sürede yayınlanıyor. Hem çok yardımcı bir Wikisi Var (bknz. ArchWiki) Yani linuxa geçmek isteyen archtan başlayabilir (ama tavsiye etmem yüklemek çok zor)
Zaten vboxa kurdum. + Arch kurulumu hakkında videom var olmassa kendi videomdan bakarım.Ama dört tane daha sızıntı resim gelmiş.[DOUBLEPOST=1410506965,1410506850][/DOUBLEPOST]
Tavsiym önce Virtualbox'a kurmanız ondan sonra gerçek bilgisayara. Çünkü önceden bir deneyin. Eğer olmaz ise bilgisayarcıya gidersiniz.
O zaman sıkıntı olmaz. Profil resmin Arch'ın resmi demi?Zaten vboxa kurdum. + Arch kurulumu hakkında videom var olmassa kendi videomdan bakarım.![]()
Arch kullanımı yeni kullanıcılar için önerilmez (linux.org) çünkü yüklemesi çok zor ve kullanımı uçbirim kullanmasını gerektiriyor.Beyler Win7ye destek kesilirse direk archa geççem. Hem program updateleri bi testten geçip en kısa sürede yayınlanıyor. Hem çok yardımcı bir Wikisi Var (bknz. ArchWiki) Yani linuxa geçmek isteyen archtan başlayabilir (ama tavsiye etmem yüklemek çok zor)
Arch içinde skinimin kafası. Aslında bunu ArchMiCos (Arch kurulumuma verdiğim adO zaman sıkıntı olmaz. Profil resmin Arch'ın resmi demi?
Olsun güzel. Linux kullanacak ise Pardus da güzel hem ülkemize destekte de bulunmuş olursun.Arch içinde skinimin kafası. Aslında bunu ArchMiCos (Arch kurulumuma verdiğim ad) için logo olarak yapmıştım ama
![]()
Pardusu belki dual boot atarım ama arch'ı daha iyi biliyorum.Olsun güzel. Linux kullanacak ise Pardus da güzel hem ülkemize destekte de bulunmuş olursun.(Linux hakkında çok bilgim olmadığı için çok iç konulara giremem)
Pardus önerim.Pardusu belki dual boot atarım ama arch'ı daha iyi biliyorum.
Pff linuxa geçmek isterimde bilgisayarımdaki çoğu orjinal oyunların linux desteğini bırak daha mac desteği yok hepsi windows napacaz biz yhaWindows 8'de çok kötü zaten 7 yerine 8in desteğini kesmeliler
ZorinOS neLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.best.
ZorinOS ne
CraftBrain'den herleze selamlar..