Windows 8de minecraft kasması.

abadlsp

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım dediklerini doğru gösteriyorsun. Senin tavsiye yapman yanlış. Ekran kartının da belleği var ve o önemli değil! Artık anla bunu. Ekran kartında görüntüler direkt olarak renderlanır ve aslıa bellekte bir depolama yapılmaz. Pardus demişsin. Pardus'u geliştirmeyi bıraktılar. Ayrıca geliştirseler bile linux tabanlı bir işletim sistemi o. Kaynak kodları açık. Açık kaynak kodlu hiçbir şey fazla güvenli değildir. Ayrıca işlemci tabi önemli ama biz burada oyunlardan bahsediyoruz. İşlemci ekran kartı ile darboğaz yapmadığı sürece düşük olsa bile oyunlar için fazla önemli değildir. GPU ne kadar güçlü ise o kadar hızlı render yapar ve grafik o kadar iyi olur.

Sayın Minecraft Türk yönetimi, @abadlsp adlı arkadaş bu konuda fazla bilgili değil. Fakat forumunuzda yorum yapmaya devam ediyor. Bu da arkadaşın başından daha fazla sorun çıkmasına yol açar ve sorun size kadar ilerler. Gereğinin yapılmasını istiyorum, @SearchTR .
ser bilgisizsin açık kodlu işletim sistemlerine virüs ler gelir ancak saklanamaz. virüs programı hemen fark eder.[DOUBLEPOST=1410520489,1410520417][/DOUBLEPOST]
olur olur. Ama siz kullanamazsınız. Aşırı yüklenmeden pc yi çökertirsiniz <_<
128 mb ram ile win7 kullanan gördüm. İnterneti bile zor kullanıyor ama yeterli bana diyor !
o bilgisayar açılmaz yalan konuşma.

TheMasterT

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
ser bilgisizsin açık kodlu işletim sistemlerine virüs ler gelir ancak saklanamaz. virüs programı hemen fark eder.
Linux ve linux tabanlı işletim sistemlerine virüs programı yapıldığını kim söyledi ?
Linux'un kendi virüs programı var ve bir işe yaramaz programlarından biri <_<
ser bilgisizsin açık kodlu işletim sistemlerine virüs ler gelir ancak saklanamaz. virüs programı hemen fark eder.[DOUBLEPOST=1410520489,1410520417][/DOUBLEPOST]
o bilgisayar açılmaz yalan konuşma.
Hıhı sen öyle san <_<

abadlsp

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayla xp kullandınmı diyor,evet 2003'den windows 7 çıkana kadar kullandım,çünkü windows vista rezaletti fakat daha yazdıklarımı üşendiğinden okumayan biriyle konuşmam bile.Forum çocuk dolmuş,kaç yılın işletim sisteminimi kullanalım birde pardus önermişsin o sistem vefat etti birkez şunu öğrende bir geliştirilmiyor artık.
elin yabancı gevurunun yaptığını kullanıyonuz ama türk malı kullanmıyonuz. hainler[DOUBLEPOST=1410520704,1410520624][/DOUBLEPOST]
Hıhı sen öyle san <_<
açılmaz

TheMasterT

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
elin yabancı gevurunun yaptığını kullanıyonuz ama türk malı kullanmıyonuz. hainler
Sonra türkiye niye gelişmiyor. Sen kullanıyor musun da tavsiye ediyorsun ! Böyle bir hakareti bize karşı kullanmaya hakkın yok !

elin yabancı gevurunun yaptığını kullanıyonuz ama türk malı kullanmıyonuz. hainler[DOUBLEPOST=1410520704,1410520624][/DOUBLEPOST]
açılmaz

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Nasıl uymuyor arkadaşım? Windows 8'e çamur atmayın. Fıstık gibi bende.

kurumuz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Okadar yazı yazdım hiçbirşey anlamamışsındır bile,neyse ben tekrar yazıyım.
Pardus çok eskiden türklerin geliştirdiği bir linux işletim sistemidir fakat artık geliştirmesi durmuştur.Böyle bir işletim sistemi her türlü saldırıya açıktır.Windows xp yine aynı şekilde.Çöp ekran kartı işlemcinle windows 8 kasıyor diyorsun git güncelle ozaman şu bilgisayarı.Sen istiyorsunki teknoloji hiç gelişmesin ben bu sistemle devam ediyim tamamen.Bu arada daha vram le ram'in arasında daha ne fark olduğunu bile bilmiyorsun.Öncelikle ekran kartlarında Vram önemli değildir.Hiçbirşey bilmiyorsun fakat idda etmeye ısrarla devam ediyorsunuz.Birazdan bilgisayardaki ekran kartını söküp sadece anakartın onboard grafik yongasıyla test ediceğim bakalım ne oluyormuş.bir şey bilmiyorsan konuşmuyacaksın yoksa bilen biri gelip seni mahçup eder.Şimdi ekran kartının rami önemli diyorsun fakat değildir,önemli olan ekran kartının içinde bulunan gpu'sunun güçlü olmasıdır.Niyemi ? çünkü ekran kartında çizimler ram üzerinde işlenip çok kısada silinir yani ekran kartında çok yüksek bir ram'e ihtiyaç duyulmaz.Sadece depo gibi kullanmaktadır ekran kartı ram'ini.Veri gelince ram'e yükler orada işlemlerini yapar çok kısa bir süre içinde ramden çıkarır bilgileri.Bu yüzden önemli olan gpu gücüdür.Mesela HD 4850'ile her oyunda fps yüksek şekilde oynayabilirsin.Hemde rami sadece 512mb.Buna göre ram ekran kartında önemli değildir.Hatta Bilgisayarlardaki bizim bildiğimiz ramler bile çok gerekli değildir.8 GB Oyun oynayan biri için idealdir ondan sonrası ise para israfıdır.Ha render yapıcam dersen orası ayrı tabi.Ayrıca tek başına işlemcinin iş görceğini sanıyorsan yanılıyorsun.Öyle olsaydı kimse ekran kartı almazdı Onboard GPU'larla yetinirlerdi.Ayrıca Mantel ve DX12 Geliyor(Mantle çoktan geldi)Buda oyunların işlemciyle bağını %50'ye kadar koparıp tüm yükü ekran kartına bindiriyor bundan dolayı işlemcin kötü olsa bile ekran kartına darboğaz yapmıyor.Şimdi pardus ve linux konusuna gelirsek dediğim gibi Pardusun gelişimi tamamen durmuş durumdadır.Böyle bir sistem saldırılara sonuna kadar maruz kalır.Güncelleme almayan sistem eksiklerini kapatamaz ve ilerleyemez.Üstelik populer olan ubuntu gibi linux dagılımlarında bile windowsun yarısındaki kadar uygulama yoktur.Kısacası windowsdaki çoğu işlemi pardusda yapman mümkün değildir.Artık millete yanlış bilgi vermeyi kesip şurdan git.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Pardus çok eskiden türklerin geliştirdiği bir linux işletim sistemidir fakat artık geliştirmesi durmuştur.Böyle bir işletim sistemi her türlü saldırıya açıktır.Windows xp yine aynı şekilde.Çöp ekran kartı işlemcinle windows 8 kasıyor diyorsun git güncelle ozaman şu bilgisayarı.Sen istiyorsunki teknoloji hiç gelişmesin ben bu sistemle devam ediyim tamamen.Bu arada daha vram le ram'in arasında daha ne fark olduğunu bile bilmiyorsun.Öncelikle ekran kartlarında Vram önemli değildir.Hiçbirşey bilmiyorsun fakat idda etmeye ısrarla devam ediyorsunuz.Birazdan bilgisayardaki ekran kartını söküp sadece anakartın onboard grafik yongasıyla test ediceğim bakalım ne oluyormuş.bir şey bilmiyorsan konuşmuyacaksın yoksa bilen biri gelip seni mahçup eder.Şimdi ekran kartının rami önemli diyorsun fakat değildir,önemli olan ekran kartının içinde bulunan gpu'sunun güçlü olmasıdır.Niyemi ? çünkü ekran kartında çizimler ram üzerinde işlenip çok kısada silinir yani ekran kartında çok yüksek bir ram'e ihtiyaç duyulmaz.Sadece depo gibi kullanmaktadır ekran kartı ram'ini.Veri gelince ram'e yükler orada işlemlerini yapar çok kısa bir süre içinde ramden çıkarır bilgileri.Bu yüzden önemli olan gpu gücüdür.Mesela HD 4850'ile her oyunda fps yüksek şekilde oynayabilirsin.Hemde rami sadece 512mb.Buna göre ram ekran kartında önemli değildir.Hatta Bilgisayarlardaki bizim bildiğimiz ramler bile çok gerekli değildir.8 GB Oyun oynayan biri için idealdir ondan sonrası ise para israfıdır.Ha render yapıcam dersen orası ayrı tabi.Ayrıca tek başına işlemcinin iş görceğini sanıyorsan yanılıyorsun.Öyle olsaydı kimse ekran kartı almazdı Onboard GPU'larla yetinirlerdi.Ayrıca Mantel ve DX12 Geliyor(Mantle çoktan geldi)Buda oyunların işlemciyle bağını %50'ye kadar koparıp tüm yükü ekran kartına bindiriyor bundan dolayı işlemcin kötü olsa bile ekran kartına darboğaz yapmıyor.Şimdi pardus ve linux konusuna gelirsek dediğim gibi Pardusun gelişimi tamamen durmuş durumdadır.Böyle bir sistem saldırılara sonuna kadar maruz kalır.Güncelleme almayan sistem eksiklerini kapatamaz ve ilerleyemez.Üstelik populer olan ubuntu gibi linux dagılımlarında bile windowsun yarısındaki kadar uygulama yoktur.Kısacası windowsdaki çoğu işlemi pardusda yapman mümkün değildir.Artık millete yanlış bilgi vermeyi kesip şurdan git.
Hepsini okudum hocam. Ekran kartında bit ve saat hızı önemli.

Pardus hala geliştiriliyor??

kurumuz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hepsini okudum hocam. Ekran kartında bit ve saat hızı önemli.

Pardus hala geliştiriliyor??
Eskiden devlet tarafından destekleniyordu yani hızlıca gelişiyordu fakat şu an kullanıcılar ile geliştirilmeye çalışılıyor burda yavaş bir işlem.

abadlsp

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türk düşmanları hainler.
1. bilgisayarıma laf atmayın hepinzinkini öldürür.
2. bana yazdıklarımı okumamışsın diyosun ama sen konu başlıını okumasın
3. win8 den minecraft oynamak için 4gb ram bile yetmez
4. Linux işletim sistemleri çok rahattır ve kasmazlar
5. açık kodlu olduklarından virüsler barınamaz
6. pardus 2013 sürümü dür ve win8le aynı yılda yapılmıştır
7. pardus hala geliştiriliyor
8. 128mb ram ile win7 çalışmaz

TheMasterT

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Türk düşmanları hainler.
1. bilgisayarıma laf atmayın hepinzinkini öldürür.
2. bana yazdıklarımı okumamışsın diyosun ama sen konu başlıını okumasın
3. win8 den minecraft oynamak için 4gb ram bile yetmez
4. Linux işletim sistemleri çok rahattır ve kasmazlar
5. açık kodlu olduklarından virüsler barınamaz
6. pardus 2013 sürümü dür ve win8le aynı yılda yapılmıştır
7. pardus hala geliştiriliyor
8. 128mb ram ile win7 çalışmaz