hele bi demomanı falan yapalım blue sunu yaparız hepsininBlue Scout yapmanı bekliyorum bu sefer de.
Bana da verdin. B)[DOUBLEPOST=1410556162,1410556113][/DOUBLEPOST]Bak olgun bir insan olarak senlen tartışmak istemiyorum.
Beni lütfen zorlama.
- - -
Ve gerçek yaşımı şu ana kadar Coolkinq12 olarak kimseye vermedim Yasin dışında+Forum yöneticileri.
O yüzden lütfen sus
Thanks Polly.Ya konuyu dağıtmasanız :/[DOUBLEPOST=1410556102,1410556063][/DOUBLEPOST]
hele bi demomanı falan yapalım blue sunu yaparız hepsinin
Neyse konuyu dağıtma
onu texture ile kask yapalım .-.[DOUBLEPOST=1410561862,1410561723][/DOUBLEPOST]bu arada arkaşlar konuyu dağıtmayalım diyorumdaBide bunlara Pyro gözlüğü eklesene![]()
![]()
AnlamadımAssains creed'dede yok ama yapmışlar![]()
Var ama sadece camları . Çerçeve ile berbat duruyorAnlamadım![]()
Aslında Ezio gözlük kullanırdı.Skin var Assains creed deki baş kahramanı gözlüklü yapmışlar
Ya birkezde iyice araştırıp konuşsanız ya. Adam kendisi yapıyor bu yüzden novaskin de siteye kaydediyor. Az araştırsayıdınız.Editlenmiş bunlar.
Novaskin'de tags a girin teamfortress 2 var!!
Bunu anlamak için nova skin'e kaydolup orada skin yapamnız gerek çünkü yaptığınız skini kullanmanız için siteye yüklüyorsunuz.Ya birkezde iyice araştırıp konuşsanız ya. Adam kendisi yapıyor bu yüzden novaskin de siteye kaydediyor. Az araştırsayıdınız.