aynen bende baktım ne sitesinde ne de twitter böyle bir açıklama yok..Orda açıklanmış ama mojang'ın resmi sayfasında hiçbirşey yok? Bana çok gerçek gibi gözükmedi
aynen bende baktım ne sitesinde ne de twitter böyle bir açıklama yok..Orda açıklanmış ama mojang'ın resmi sayfasında hiçbirşey yok? Bana çok gerçek gibi gözükmedi
Konu yenilendi ve BBC bunu açıkladı bakarsan inanırsınMojang açıklamadan inanmam![]()
Gazeteler herşeyi yazar ben ne mojang'ın ne de microsoft'un bir şey yazdığını görmedim. Gazeteler hiç yalan haber yapmıyor sankiKonu yenilendi ve BBC bunu açıkladı bakarsan inanırsın3 Kaynak var
İnanmaya devam et ama gerçek bir şeyGazeteler herşeyi yazar ben ne mojang'ın ne de microsoft'un bir şey yazdığını görmedim. Gazeteler hiç yalan haber yapmıyor sanki
Arkadaşım benim gazetelere güvenim yok resmi bir şekilde paylaşılmadan güvenmem mümkün değil.İnanmaya devam et ama gerçek bir şey
Aklıma takıldı şimdi, gazeteler cidden yalan haber yapıyorArkadaşım benim gazetelere güvenim yok resmi bir şekilde paylaşılmadan güvenmem mümkün değil.
İstediği kadar ünlü olsun bir gazete sırf olayları karıştırmak ve para kaldırmak için yapmiyacakları hiçbirşey yok.Aklıma takıldı şimdi, gazeteler cidden yalan haber yapıyor![]()