Ancient Rome Gladiators Arena

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, okullar açılınca bilgisayardan tekrar girmeyeceğim için son bir yapı yükleyeyim dedim. En altta indirme linki de var. İsteyen indirip server'ın da orada burada kullanabilir.

Neyse genel olarak bahsedecek olursak Roma mimarisini severim ve arena da güzel olur diye düşündüm karşımıza bu çıktı. WorldEdit kullandım ama kendi emeğim 7.000+ blok vardır. Sırf stone'lar bile -resimlerde gözükmüyor. 5500 mü neydi. Neyse resimler..

Beğendiyseniz ne mutlu bana.

İndirme Linkleri
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

-Swertyy.

Son düzenleme:

Ginsan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hemen bende bir tane yapacağım

ha bu arada resource pack li paylaştığın için pek bir fikir veremeyeceğim

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Roma gladyatör arenaları pek böyle olmaz. Bence Kolezyum tarzı bir şey yapmalısın amacın Roma mimarisini yansıtmaksa. Bu Roma mimarisi değil bildiğimiz Stonehenge olmuş.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Roma gladyatör arenaları pek böyle olmaz. Bence Kolezyum tarzı bir şey yapmalısın amacın Roma mimarisini yansıtmaksa. Bu Roma mimarisi değil bildiğimiz Stonehenge olmuş.

Resim küçük bir kısmı dediğim gibi fikir sormak için tamamını 1-2 saate paylaşıcam. O zaman değerlendirirseniz daha iyi olur. [DOUBLEPOST=1410627569,1410621661][/DOUBLEPOST]Resimler/Konu Güncellenmiştir.

@Kaan697 Bu haline eleştiri yaparsan daha iyi olur.

Son düzenleme:

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Resim küçük bir kısmı dediğim gibi fikir sormak için tamamını 1-2 saate paylaşıcam. O zaman değerlendirirseniz daha iyi olur. [DOUBLEPOST=1410627569,1410621661][/DOUBLEPOST]Resimler/Konu Güncellenmiştir.

@Kaan697 Bu haline eleştiri yaparsan daha iyi olur.
Shader olmayan halini de görmek isterim. Öncelikle çok ayrıntısız kalmış. Özellikle içi. Dışına da Kolezyum tarzı duvarlar yapmanız gerek. Ayrıca gladyatörler için odalar falan filan olur. Bu tarz arenalar sadece oturma yerinden ibaret olmazlar.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Shader olmayan halini de görmek isterim. Öncelikle çok ayrıntısız kalmış. Özellikle içi. Dışına da Kolezyum tarzı duvarlar yapmanız gerek. Ayrıca gladyatörler için odalar falan filan olur. Bu tarz arenalar sadece oturma yerinden ibaret olmazlar.

Gladyatörler için odalar yapacaktım ancak indirme linki koyunca orayı istiyen PvP Arena Spawn'a dönüştürsün diye bıraktım.
Her Roma arenası kolezyum gibi değil. İç taraf sadece oturaklar olmaz.. şöyle ki
resimden yararlandım oturaklar dışında 2 kapı var ki oturaklara oranla büyükler eğer öyle yapsaydım boyut artacaktı ki -bunun için zamanım yok- ama daha önemlisi kullanışlı olmayacaktı.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Gladyatörler için odalar yapacaktım ancak indirme linki koyunca orayı istiyen PvP Arena Spawn'a dönüştürsün diye bıraktım.
Her Roma arenası kolezyum gibi değil. İç taraf sadece oturaklar olmaz.. şöyle ki
resimden yararlandım oturaklar dışında 2 kapı var ki oturaklara oranla büyükler eğer öyle yapsaydım boyut artacaktı ki -bunun için zamanım yok- ama daha önemlisi kullanışlı olmayacaktı.
Ondan yararlanmışsın ancak onunla alakası yok. İç taraf sadece oturak olmaz demişsin de ben de aynı şeyi söyledim zaten. Roma mimarisi bir arena yapıyorsan iç kısımdaki oturma yerlerine çıkan büyüklü küçüklü koridorlar yapman gerek. Sen arenayı simit gibi yapmışsın ancak dışı öyle olmaz roma mimarisinde.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ondan yararlanmışsın ancak onunla alakası yok. İç taraf sadece oturak olmaz demişsin de ben de aynı şeyi söyledim zaten. Roma mimarisi bir arena yapıyorsan iç kısımdaki oturma yerlerine çıkan büyüklü küçüklü koridorlar yapman gerek. Sen arenayı simit gibi yapmışsın ancak dışı öyle olmaz roma mimarisinde.

Tamam madem

Spartacus ü Hatırlattı ^_^

Bu iyi bir şey sanırım ? :lol:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ha şöyle arena dediğin zemini kumlu olur. :lol: