Merhaba

YoungKing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben forumu daha önce falan görmüştüm ama gecen ay kayit oldum tanismak nasip olmadi bende tanisalim dedim

Adim Volkan
Gürcuyumdur az çok gürcüce bilirim bende kurtlukde vardir kürtçeyi çok iyi bilirim
Yaşim bu aralikda 14 ume gircem
Psikolojiden çok iyi anlarim hedefim hava harp okulunu kazanmak :)
Bilgisiyardan asiri derecede iyi anlarim küçük program ve oyunlar yapmayi severim
Dayim cinayetten 10 sene yatti kimse bulaşmasin keserim cukunuzu :) (espri yaptim ciddiye almayin ama hapis kismi gercekdir)
Dinim İslamiyet'tir.
Teyze oğlu Taliban Örgütü Sehididir. Adı Mehmet di rahmetlinin :(

Daha merak ettiğiniz şey varsa yazabilrim

IPhone 6 Plus cihazımdan tapatalk ile gönderdim

YoungKing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Haaa... O sanki zor ya.[DOUBLEPOST=1410647988,1410647958][/DOUBLEPOST]
Siz bol bol gülün evde yalnızım önüme sinek konsa felç geçiricem. Müzik zar zor sakinleştiriyor beni.
Bende evde tüm gün tekim bi ara beyaz gözlü Steve vardi onu oynuyordum ödüm kopuyodu arka mdaysa diye

YoungKing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Haaa... O sanki zor ya.[DOUBLEPOST=1410647988,1410647958][/DOUBLEPOST]
Siz bol bol gülün evde yalnızım önüme sinek konsa felç geçiricem. Müzik zar zor sakinleştiriyor beni.[DOUBLEPOST=1410648094][/DOUBLEPOST]Ayrıca karabasan sadece uykuda gelmiyor mu?
Beni bi ara basmislardi bogmaya calistilar ama ellerini görüyorsun bu arada sordugun sorunun cevabini bilmiyorum

YoungKing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
En iyisi biraz oyun oynamam. Sakinleşirim en azından. Oyun oynarken birkaç şey dışında her şeyi unutuyorum umarım o unuttuklarım arasında şu anda yaşadığım korku da vardır.
Kendine güven zaten bir şey olursa çak bi telefon 156 ya jandarma polis en daha iyidir hem olay dediğin gibiyse bordo bereliler bile gelir :)

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin falan filan, kalıcı olursun falan filan bürt :D
neyse anime izliyorsun sanırım ^^
bende aralık doğumluyum ve yaşıtız ^^ tam benlik bi' insan :D ve muhtemelen yay burcusun :D
aynı beni tarif ettim mübarek :D[DOUBLEPOST=1410648906,1410648860][/DOUBLEPOST]
Şimdi gidip bakamam. Asla.
Seni korkutmak istemem ama "Sarıyer Sapığı" olmasın :D Bizi öyle korkuturlardı :D

YoungKing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin falan filan, kalıcı olursun falan filan bürt :D
neyse anime izliyorsun sanırım ^^
bende aralık doğumluyum ve yaşıtız ^^ tam benlik bi' insan :D ve muhtemelen yay burcusun :D
aynı beni tarif ettim mübarek :D[DOUBLEPOST=1410648906,1410648860][/DOUBLEPOST]
Seni korkutmak istemem ama "Sarıyer Sapığı" olmasın :D Bizi öyle korkuturlardı :D
Yay im :)

BLasTeaR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Enderman da olabilir

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi