Enfeksiyon Server

sessiX

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler video izliyodum bi server vardı enfeksiyon diye bi adam zombiey dönüşüyrdu onlarda enfeksiyonu yayırodu human ve zombies var kendin de zombi ola bilitorsn beyler nasıl gire bilrim veya premsuymsuz server varmıdır enfeksiyon lütfen yardım edin :p

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Türk Serverı Yok Sanırsam Bir Kaç Ay Önce Vardı @SnKaan In Serverı Kapandı Şimdi Kimse Enfeksiyon Sunucu Açmıyor Bu Zamanlarda :)

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyazikki otür serverler belli bir süre sonra sıkıyor user sayısı yerlere vuruyor ve sunucu kapaniyor.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi yerden sonra amaç kalmadığı için oyuncular sıkılıyor.Kendi sunucum 50/50 çekti 20 gün ama oyuncuların yapcak birşeyi kalmadığı için git gide oyuncu sayısı düştü ve bizde sunucuyu kapattık

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bi yerden sonra amaç kalmadığı için oyuncular sıkılıyor.Kendi sunucum 50/50 çekti 20 gün ama oyuncuların yapcak birşeyi kalmadığı için git gide oyuncu sayısı düştü ve bizde sunucuyu kapattık
Sunucun Birazda olsa MmoRpg Sunucu Gibiydi Level Kasmalar Yetenekler Fln Ama İtem Sayısı Az Olduğundan Sıkıldı Millet Diye Düşünüyorum Zaten Her Sunucuda Öyledir Bir Amacın Kalmıyor Belirli Yerden Sonra Ama Zevk ve Oradaki Tanınmışlığın İçin Oynuyorsun

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oyun sonuçta sandbox oyun ne kadar iyi server olursa olsun maksimum 2 saat sonra sandbox oyunlari bayıyor :)

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
SnKaan dediği gibi benim sunucum halen aktif ve Dayz tabanlı bir sunucu amaç olmadığı için 30 kişiyi geçemiyoruz minecraft oynuyanlar çocuk olduğu için sunucuyu faction sanıp geliyolarlar ve gidiyorlar sonra türkiyede güzel sunucu yokmu diye help mee diye bağırıyorlar ben sunucumda herkesin ne yazdığını görebiliyorum yani adam gelip warp lapis yazıp çıkıyor :DD

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minigames sunucular işte bu yüzden daha fazla oyuncu çekiyor çünkü birinden sıkılıp diğerine girebiliyorsun.Sanırım birdaha sunucu açarsam kendi yaptığım minigameslerden oluscaktır.