ESED BUILD TEAM-İlk Yapı Çalışması-İskelet Krallığı-

Nasıl olmuş ve devam edilmeli mi ?

• Kullanılan toplam oy
    13

ESEDBT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu BT nin ismini kınıyorum :/
Adımız gruptaki kişilerin isimlerinin baş harfleriyle oluşturulmuştur. Beşşar Esed ile bir alakası yoktur. İyi Forumlar.[DOUBLEPOST=1410713114,1410713084][/DOUBLEPOST]
Shaders yukleyip bide f3 tu sanirim ona basip gorunmez olup cekersen fotograflari daha profesyonel gozukur dostum. Aklinda bulunsun. Basarilar
Sağol kardeşim.[DOUBLEPOST=1410719991][/DOUBLEPOST]
Shaders yukleyip bide f1di sanirim ona basip gorunmez olup cekersen fotograflari daha profesyonel gozukur dostum. Aklinda bulunsun. Basarilar
Kardeşim shaders modu nasıl yükleyebileceğimi bulamadım anlatan link vb bir şey varsa verirsen teşekkür ederim.

Allouse

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adımız gruptaki kişilerin isimlerinin baş harfleriyle oluşturulmuştur. Beşşar Esed ile bir alakası yoktur. İyi Forumlar.[DOUBLEPOST=1410713114,1410713084][/DOUBLEPOST]
Sağol kardeşim.[DOUBLEPOST=1410719991][/DOUBLEPOST]
Kardeşim shaders modu nasıl yükleyebileceğimi bulamadım anlatan link vb bir şey varsa verirsen teşekkür ederim.
https://forum.gamer.com.tr/konu/minecraft-1-7-2-shader-mod-kurulumu-l-arda027.181453/
bu linkte anlatıyor dostum. youtube a minecraft shaders yazarsan yüzlerce video çıkar izlersin beğendiklerini indirip shaders klasörüne atarsın dostum