Hala XP Mi Kullanıyorsunuz?

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ne yazık ki Linux'u veya Windows'u nasıl kullanırsan kullan Linux önde gelecektir. Her bilgisayarı kullandığınızda aslında bilgisayarda ekran ile ilgili hatalar uçuyor tabi bu da bir süre sonra kastırıyor. Boşuna mı genelde sunucuları Linux ile yapıyorlar ^-^
Linux Windows kadar kıvrak bir işletim sistemi değil ^_^ Ama dediğin gibi -uygulama- performansı yüksek :) Ancak Windows'da da kalite ve kıvraklık var, unutmadan oyun için Windows daha iyi :)[DOUBLEPOST=1410711171,1410711101][/DOUBLEPOST]Unutmadan Java'nın sunucu sistemi hız olarak çok yüksek :) Bu yüzden de Sunucularda genellikle Java kullanıyor :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Linux Windows kadar kıvrak bir işletim sistemi değil ^_^ Ama dediğin gibi -uygulama- performansı yüksek :) Ancak Windows'da da kalite ve kıvraklık var, unutmadan oyun için Windows daha iyi :)[DOUBLEPOST=1410711171,1410711101][/DOUBLEPOST]Unutmadan Java'nın sunucu sistemi hız olarak çok yüksek :) Bu yüzden de Sunucularda genellikle Java kullanıyor :)
Kıvraktan kastınız nedir? Ona göre bir cevap yazacağım da.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Oyunlar konusunda haklısınız fakat diğer her şeyin dışında Linux daha işlevsel, Linux geliştirilirken Windows programları yani .exe'ler yapılamayacağı için değil, birçok virüsten korunmak için çalışmayacak şekilde yapıldı.
Zaten .exe ler de win adlı uygulama ile açılıyor diye biliyorum.

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diger tüm isletim sistemlerinin yuklu oldugu pc sayisi windowsun kurulu oldugu pc sayisini geçemez.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Diger tüm isletim sistemlerinin yuklu oldugu pc sayisi windowsun kurulu oldugu pc sayisini geçemez.
Hoca bir soru sorduğunda, ve öğrencilerine sorsa; "A diyenler el kaldırsın" diye. Sonra tüm sınıf bunun doğru olduğunu düşünsün fakat 2-3 kişi hariç. Sonra hoca şimdi B diyenler kaldırsın diyecek sadece 2-3 kişi el kaldıracak, çoğu kişi onlara gülecekler yanlış yaptığı için fakat hoca sonra cevabın B olduğunu söyleyince tam tersi olacak. Belirlenmiş sonuçlar sayılar ile değiştirilemez.

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoca bir soru sorduğunda, ve öğrencilerine sorsa; "A diyenler el kaldırsın" diye. Sonra tüm sınıf bunun doğru olduğunu düşünsün fakat 2-3 kişi hariç. Sonra hoca şimdi B diyenler kaldırsın diyecek sadece 2-3 kişi el kaldıracak, çoğu kişi onlara gülecekler yanlış yaptığı için fakat hoca sonra cevabın B olduğunu söyleyince tam tersi olacak. Belirlenmiş sonuçlar sayılar ile değiştirilemez.
Yaptigin ornegin konuyla hic alakasının olmadiginin sende farkındasın.Ben en popüler işletim sistemi windows diyorum.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Yaptigin ornegin konuyla hic alakasının olmadiginin sende farkındasın.Ben en popüler işletim sistemi windows diyorum.
Derken? Kullananların (el kaldıranların) sayısı önemli değil, İşletim sisteminin özellikleri (Cevap) onun iyi mi kötü mü (Doğru mu) olduğunu belirler. Bunu anlamayacak kadar mankafa olduğunu tahmin etmiştim.

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Derken? Kullananların (el kaldıranların) sayısı önemli değil, İşletim sisteminin özellikleri (Cevap) onun iyi mi kötü mü (Doğru mu) olduğunu belirler. Bunu anlamayacak kadar mankafa olduğunu tahmin etmiştim.
Kndi kafandan uydurdugun benzetmelerin herkese uymayacagini anla.Çok berbat bir benzetme yapmissin.

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saçma sapan benzetme yapiyor.Yok el kaldirin indirin başlarım böyle benzetmeye