Mojang, 2.5 Milyar $'a Satıldı!

Furkan_GT

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
O deil beles olmasin ya

Telefondan Yazıyorum hatalıysa özür dilerim ( TURKCELL T50 )

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O deil beles olmasin ya

Telefondan Yazıyorum hatalıysa özür dilerim ( TURKCELL T50 )
Tamam anlıyoruz öyle bişi olsa paranız boşa gitçek ama minecraft userleri pc xbox filan falan hepsi toplam 100 milyon - milyonu aşkın kullanıcı varya heh onların %80 i cracklı desem ?

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Microsoft oyunu efsaneleştirecektir. Kötü olmaz o kadar, olumlu yanlardan bakın.

GM Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar minecraftı çıkarmış ekibin minecraftı satması gerçekten üzücü fakat Notch geliştirmeyi jeb_ e bırakmıştı eğer Notch geliştirmeye devam etseysi microsoftun almasına üzülürdüm ama bide şu yönden düşünün microsoft daha uzman ve daha iyi bir ekip minecrafta mojangın getiremeyeceği şeyleri getireceğine eminim sizde emin olun

CraftBrain'den herleze selamlar..

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
not: bu yorum sadece microsoft mojangı aldı diye üzülenler içindir üzülmediyseniz lütfen takmayınız

bu ne sanki microsoft minecraftı alınca minecraft bitti öldü zaten minecraftı degil mojangı satın aldılar minecraftı yapan takım yine aynı sadece mojangın kurucuları çıktı o kadar ayrıca microsoftun açıkladıgına göre yine playstation gibi bütün platformlara çıkmaya devam edicek bir ayrımcılıkda yok hatta ceo satya nadella bile oyunları bütün platformlara çıkarmalıyız diyor , büyük ihtimalle minecraft javayı bırakıp daha iyi bir koda geçer böylece oyun hiç kasmadan daha akıcı oynanabilir
ayrıca hiç minecraft ucuzlar yada bedava olur diye umutlanmayın :D

boktan sony alsaydı bayram edicektiniz

o kadar sinirlendimki cümleleri karmaşık yazmışım :D

özet: minecraft'ın gelecegi daha parlak , minecraft'ı geliştiren takım aynı takım , büyük ihtimalle oyun daha iyi bir hal alıcak
Sony en sevdiğim firmalardan biri.Ama o alsa bile çok üzülürdüm.Çünkü Mojang ayrı bir firma ya :(

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
pff simdi böyle microsoftun kurucusunun skini olcak minecraftta böyle :D
sonra microsoftbrine ile microsoft steve savaşacak böyle filan :DDD