S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Ben de media markt'tan Far Cry 3 almıştım 20 TL'ye. Key kullanılmış çıkmıştı. Aral'a ticket atmıştım yenisini verdiler.
Bazen oluyormuş.Bende Farcry 3 ile Medal of Honor Warfighter LE aldım hiçbirinde sorun çıkmadı çok şükürBen de media markt'tan Far Cry 3 almıştım 20 TL'ye. Key kullanılmış çıkmıştı. Aral'a ticket atmıştım yenisini verdiler.
Bunun Aral ile alakası yok. Biraz daha bekleyin. Yada yeni oyun alan arkadaşınız var ise sorun ona o da aynı durumda mı yoksa sizde mi sorun var diye.dur bidakika bir bursada yaşıyorum Anatoliumda D&R var Birde media markt var başka bir şey yok oyun satan adam akıllı ikincisi ben arala ticket mı atacağım şimdi?
(Serverlar Çökük olduğu için oyunu hesabınıza kaydedemiyoruz diyor yakında çıldıracağım)
Şu future soldier i bi türlü alamadımBende assassin's creed 3 ve ghost recon future soldier aldım ilk uplay yüklemede çok sorun çıkardı şimdi saçma bir adım var nasıl düzeltirim acaba bi söyleseniz :/ bu arada serverler geri gelir merak etme![]()
multiplayerinde fazla oynayan yok ama singlesi bir harika.. Hatta co-op çok güzel ya.. Böyle co-op yok.. Çok havalı yönleri var.. Multiside güzel kalabalık olursa çok daha zevkli oluyor..Şu future soldier i bi türlü alamadım![]()
Oyunu denedim zaten . Ghost recon oyunlarının bir kısmını oynadım . Çok severim .multiplayerinde fazla oynayan yok ama singlesi bir harika.. Hatta co-op çok güzel ya.. Böyle co-op yok.. Çok havalı yönleri var.. Multiside güzel kalabalık olursa çok daha zevkli oluyor..
Yaz internete steamı birsürü sorun çıkar.. steam bikere tüm oyunlar yüklü olduğu halde hata verdi res attı.. Login oldum bi baktım hepsi yokolmuş.. Tekrar yüklemek zorunda kaldım..benim ne zaman uplay'e ihtiyacım olduysa hep sorun çıkardı. internetten araştırırsan daha bilgi bulursun. mesela benim hiç steam ile bir sorunum olmadı.
Bir ara 2 oyunu yanlışlıka yükledi gösterdi silmek zorunda kaldım sonra gene yükledimde kaldığı yerden devam ettiYaz internete steamı birsürü sorun çıkar.. steam bikere tüm oyunlar yüklü olduğu halde hata verdi res attı.. Login oldum bi baktım hepsi yokolmuş.. Tekrar yüklemek zorunda kaldım..
Böyle sorunlar olur..