Dediklerim olumsuz seyler deil yanlis biliyorsan dogrularini ogren die diyorumben yaşım daha küçük Diyorum ! daha önümde uzun Süreç var diyorum ! Daha kim Bilir ne programlar çıkacak diyorum !
Sen bu işlere baslayalı kaç sene oldu ben baslayalı kaç sene oldu diyorum ! Biraz olumlu cevaplar ver diyorum !
@Maruf61 Abi Sen Büyüksün anladık Sen herseyi Biliyosun anladık. Gelecekte Cumhurumuzun baskanı olacaksın anladık. Konuyu Hortlatma! Artık!Dediklerim olumsuz seyler deil yanlis biliyorsan dogrularini ogren die diyorumeger c ye gectiysen direk c#dan basla ogrenmeye
![]()
KapatınVirus prigramid eil direk windows smart screen![]()
Kapanmio kiKapatın![]()
Youtube'a yazınca çıkması gerekKapanmio ki![]()
Çeken çekmiş bilemiyorum. Adam php ile hwid çektiğini yazıyor ve herkes de beğenmiş...Php den hwid cekemessiniz.
Ingilizcen olmadigini yada hic bise okumadigini cikariyorum su dediginden. Adam c# la cekmis orda hwid yi php ile deil farkli 2 sey tanitio orda.Çeken çekmiş bilemiyorum. Adam php ile hwid çektiğini yazıyor ve herkes de beğenmiş...
Ben de konuya hiç girmeden sadece başlığa baktığını çıkarıyorum şu dediğinden.Ingilizcen olmadigini yada hic bise okumadigini cikariyorum su dediginden. Adam c# la cekmis orda hwid yi php ile deil farkli 2 sey tanitio orda.
Konu dikkatimi cektigi icin baya incelemisdim. Sistem benim yazdigim hwid ile kayit sistemi gibi isliyor. Pc ye program kuruyorsun ordan kayit oluyorsun program kayit yaparkeb hwidni cekip data base e atiyor sonrada senin gordugun ekranda data base den verileri cekiyor.Ben de konuya hiç girmeden sadece başlığa baktığını çıkarıyorum şu dediğinden.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Web panel resmi dikkatlice bak.
Bunu okuyunca aklıma bir fikir geldi doğrusu. Özel bir launcher tasarlayarak sunucuya sadece o launcherden girilmesini sağlarsak, hem hile kullanmak imkansız olur hem de hwid ile nicki kaydeder ve bir daha değiştirilemez bir şekilde ayarlamış oluruz aslında.Konu dikkatimi cektigi icin baya incelemisdim. Sistem benim yazdigim hwid ile kayit sistemi gibi isliyor. Pc ye program kuruyorsun ordan kayit oluyorsun program kayit yaparkeb hwidni cekip data base e atiyor sonrada senin gordugun ekranda data base den verileri cekiyor.