Ban Atarken MAC ID Kullanmak?

Sizce Mantıklı mı?

• Evet

Kullanılan: 12 63.2%
  • Hayır

Kullanılan: 4 21.1%
  • Benim lehime olduğu için hayır (Multiple Account Detecter)

Kullanılan: 3 15.8%

• Kullanılan toplam oy
    19

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben yaşım daha küçük Diyorum ! daha önümde uzun Süreç var diyorum ! Daha kim Bilir ne programlar çıkacak diyorum !
Sen bu işlere baslayalı kaç sene oldu ben baslayalı kaç sene oldu diyorum ! Biraz olumlu cevaplar ver diyorum !
Dediklerim olumsuz seyler deil yanlis biliyorsan dogrularini ogren die diyorum :) eger c ye gectiysen direk c#dan basla ogrenmeye :)

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekleme: Php ile hwid çekme:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1410639496,1410639439][/DOUBLEPOST]@Schaffer79 php ile hwid çekmek mümkün artık ban attınmı yan hesap açıp servere girmek mümkün olmayacak. Tıpkı premium gibi.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben de konuya hiç girmeden sadece başlığa baktığını çıkarıyorum şu dediğinden.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Web panel resmi dikkatlice bak.
Konu dikkatimi cektigi icin baya incelemisdim. Sistem benim yazdigim hwid ile kayit sistemi gibi isliyor. Pc ye program kuruyorsun ordan kayit oluyorsun program kayit yaparkeb hwidni cekip data base e atiyor sonrada senin gordugun ekranda data base den verileri cekiyor.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu dikkatimi cektigi icin baya incelemisdim. Sistem benim yazdigim hwid ile kayit sistemi gibi isliyor. Pc ye program kuruyorsun ordan kayit oluyorsun program kayit yaparkeb hwidni cekip data base e atiyor sonrada senin gordugun ekranda data base den verileri cekiyor.
Bunu okuyunca aklıma bir fikir geldi doğrusu. Özel bir launcher tasarlayarak sunucuya sadece o launcherden girilmesini sağlarsak, hem hile kullanmak imkansız olur hem de hwid ile nicki kaydeder ve bir daha değiştirilemez bir şekilde ayarlamış oluruz aslında.