Ban Atarken MAC ID Kullanmak?

Sizce Mantıklı mı?

• Evet

Kullanılan: 12 63.2%
  • Hayır

Kullanılan: 4 21.1%
  • Benim lehime olduğu için hayır (Multiple Account Detecter)

Kullanılan: 3 15.8%

• Kullanılan toplam oy
    19

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunu okuyunca aklıma bir fikir geldi doğrusu. Özel bir launcher tasarlayarak sunucuya sadece o launcherden girilmesini sağlarsak, hem hile kullanmak imkansız olur hem de hwid ile nicki kaydeder ve bir daha değiştirilemez bir şekilde ayarlamış oluruz aslında.
Yapmayi dusundum ancak oyuncularin cok buyuk bir kismi sadece kendi launcherini istiyor ayrica hwid yi cekmeyi calistiginizda win8 sizin en ozel bilgilere eristiginizi fark edip uygulamayi virus olarak gosteriyor bunu asmak icin yillik 199$ a bi sertifika almaniz gerekiyor. Eger o parayi verebilirsen yapabilirsin tabi :)

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapmayi dusundum ancak oyuncularin cok buyuk bir kismi sadece kendi launcherini istiyor ayrica hwid yi cekmeyi calistiginizda win8 sizin en ozel bilgilere eristiginizi fark edip uygulamayi virus olarak gosteriyor bunu asmak icin yillik 199$ a bi sertifika almaniz gerekiyor. Eger o parayi verebilirsen yapabilirsin tabi :)
:) Diğer bir fikir olarakta aklıma IMEI kontrolü geliyor. IMEI'nin değiştirilmesi gerçekten zor. Eğer o da virüs olarak algılanmıyorsa yapılabilir.