Sevdiğim Kızla Aynı Liseye Düştüm..

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Clock_Man saçlarım kumral ama kendinden dik. Yani öne doğru havada duruyor. Arkadaşlar kirpi derdi :lol:
Öle kirpi gibi diklemiceksin o zaman hafif üstlerden kırıkları aldır arkaya dogru düzgünce vurdur önler uzun arkaya dogru kısa olucak berbere söle o bilir zaten[DOUBLEPOST=1411238424,1411238379][/DOUBLEPOST]
@Clock_Man saçlarım kumral ama kendinden dik. Yani öne doğru havada duruyor. Arkadaşlar kirpi derdi :lol:
2 ay sana süre veriyorum 2 ayda şu kızı tavlayamassan adını soyadını bana ver ben yavsarım bak sonra görürsün yavsama nedir ._.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendende sana bir kaç tavsiye BurnerTroll'e katılıyorum ve öle kimseye kendini ezdirme mal mal hareketler yapma her b*ka gülme ama kız bir şey dedimi onla samimi olmak için kız espri yaptıysa gülki sana daha çok yaklassın sonra facebookdan ekle ordanda kankalıga git kankadan 1 hafta felan dur hazır deilsen 1 ay ama sakında kaptırma yani kızla hergün hergün konus yoksa dier erkekler fırsat bulup kızı kapar sende içine atarsın karışırsan ya dayak yersin yada döversin ama kız o sıra sevgilisini döversen senden hepten sogur kısacası demek istedigim
1-Kimseye kendini ezdirme
Örnek:Birinden Dakka Bası Kafana basına koluna yumruk attırma attırcaksan daha sertini ona vur
2-Her B*ka gülme
Örnek:Mesela biri tip tip hareketler yaptı gülme ama kız espri yaptımı gül
3-Kızlarla Samimi Ol
Örnek: o kızın arkadaslarıyla samimi olabilirsin sonucta sevmiyorsun arkadaslarını samimi daha kolay olursun bölece kızın gözüne girersin
4-Tarzını İyi belirle
Örnek:Biraz Saç felan kıyafetine felan iyi bak iyi olmaya çalış
5-Kızla Tanısma Yolları
Örnek:Önce arkadaşlarından baslıcaksın sonra kıza dogru en sonunda facebookdan arkadas ekleyip hergün konuscaksın mesela Selam de merhaba de 5 6 gün sonra kanka olabilirmiyiz de kız sana gülüyorsa zaten senin elinde olacaktır kardeşim sonra kankalıktan 1 hafta sonra çıkma teklifi et istersen bi tarz yap caps şeklinde yolla daha samimi bisey olursun
6-Aşamaları seri yap
Örnek:Bahsettigim aşamaları seri yap kızın yanına erkekmi yaklastı ondan sonra sen git yanına daha çok espri yap ama sıcak espri yap soguk espri yapma kız senden uzaklasır.
7-Kız Sohbetli Biri olması şart
Örnek:Kızın sohbeti hiç yoksa utangaçsa hiç girme kardeşim git baskasına ben simdiden diyim eger sohbetliyse anında konus

Dipnot:Abisi felanmı var İzmite yolla biz hallederiz :) :D
Bende izmitteyim :F

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öle kirpi gibi diklemiceksin o zaman hafif üstlerden kırıkları aldır arkaya dogru düzgünce vurdur önler uzun arkaya dogru kısa olucak berbere söle o bilir zaten[DOUBLEPOST=1411238424,1411238379][/DOUBLEPOST]
2 ay sana süre veriyorum 2 ayda şu kızı tavlayamassan adını soyadını bana ver ben yavsarım bak sonra görürsün yavsama nedir ._.
Facebook isteğimğ kabul etse işim kolay olurdu ama Facebook'a girmiyor galiba. Ortak bir arkadaşımız olsa yaklaşırdım ama o da yok..

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle bir giyim ve saç tarzın olmalı! Modayı takip etme, o zaman başkasının yolundan giden biriymişsin şeklinde düşünür.

Diğer kızlarla takıl. Onlarla konuş, samimi ol ki kıskansın. (Aşırıya kaçmayacaksın)

Kendine güven ki, Karizmatik olasın. (Güven kazanmak için fobin varsa (Atıyorum yılan) bilgisayarına cep telefonuna falan yılan resmi koy vs.)

Edebiyatını geliştir ki, kızla sohbet ederken konuyu kendine çevirip sır veriyormuş gibi hafif edebiyat yap.

Kızın bir arkadaşı ile samimi ol ve herşeyini öğren.

Diğer maddeler için kızın kişiliğini biraz öğrenmen gerek. Kişiliği senin tam zıttın ise o kız tam senliktir. Ama zıttın değil ise hiç bakma, yürümez. Sen de pişman olursun.

Not: Bunları Cobra yazmadı.