Herobrine, Slender ve Steve'nin Hikayesi | Bölüm 1 ve 2 (Bütün hikayeler İçinde)

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
[1. BÖLÜM]
Steve gözlerini yorgun bir şekilde açar. Saate bakar, işine geç kalmıştır. Hemen gidip takım elbisesini giyer, biraz peynir yer ve hızlıca evinden çıkıp işe gitmek için yola koyulur. İş merkezinin önüne geldiğinde hemen kapıdan içeri dalar, sekretere "Merhaba!" 'der ve sekretere patronunun onu sorup sormadığını sorar. Sekreter: "Merak etme. Daha gelmedi, geç kalmadığını söylerim. Steve teşşekür eder ve asansörden yukarı çıkar. Steve en nefret ettiği iş arkadaşı Danieli görür. Daniel kahve makinesinin önünde, duvara yaslanmış Steve'ye dik dik bakar. Steve onu aldırmadan ofisine girer. Sonra patron gelir. Steve ve Danieli ofisine çağırır. Daniel patrona yalakalık çekecektir. Takım elbisesini giyer, kravatını takar ve Steve tam ofise girerken onu iter, ofise önce o girer. Steve içinden "Sabır!" der ve yavaşça ofise girer. Patronu Steve'nin ikizi, özel bir ajansta CEO'dur. Adı Persson'dur. İki kardeş birbirini sevmez. Persson, hep kardeşinin kariyerini ezmek için plan yapar. Fakat Steve, hep ona bu şeyi bozmak istediğini anlatır.

Patrounu Laptopunu açar ve Bir ekran açılır. Ekranın diğer tarafında Steve'nin kardeşi vardır.

Steveye' bağırarak : "KOVULDUN!" :) der ve gülerek ekranı kapatır. Patronu ona tazminatı ödeyeceğini söyler.

Daniel ona pis pis sırıtır patronu Danielin güldüğünü görünce ona kötü bakar ve Daniel susar. Steve gözü yerde ofisten çıkar, eşyalarını toplar ve şirketten çıkar.......

[2. BÖLÜM]

4 YIL SONRA

Steve yeni bir hayata başlamıştır. Bir markette kasiyerdir ve bir sevgilisi vardır. Onu çok seviyordur.
Bu sıralarda Minecraft adlı bir oyunu oynuyordur. Oyun onu etkisi altına almıştır, rüyalarında Minecraft'ta oynadığını
görüyor, ama buna aldırış etmiyordur. Bir gün kız arkadaşı kardeşini de alıp geziye çıkmak istediğini söyler. Steve bunu önce istemez, fakat sevgilisini'de kırmak istemez ve bunu kabul eder.

Birlikte helikoptere binerler ve Persson kardeşine : "Hey korkak, atlamak ister misin?" 'der.

Steve : Bana kendini anlatma pislik! der ve yüzüne tükürür.
Kardeşi yüzündeki tükmüğü sürterek alır ve yere atar. Sonra kız arkadaşı hadi atlayın der. Tam atlayacaklarken
helikopter arızalanma yapmaya başlar ve kız arkadaşına, kendine bir paraşüt alır. Birlikte atlarlar, fakat rüzgar yüzünden kızın paraşütü takılır hızlıca düşer ve ölür. Persson'da aynı şekilde ölür ve bir portalın içinde uyanır. Burası,

NETHERDİR!

[2. BÖLÜMÜN SONU]

3. ve 4. bölümler https://forum.gamer.com.tr/threads/herobrine-slenderman-ve-stevenin-hikayesi-3-4-bölümleri.21308/

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzel ama bence alıntı gibi boyle başka bir hikaye görmüştüm hatta video :) inanmassan kanıtınıda verebilirim yada sen mi yaptın onu ?

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zaten gerçek hikayesinden devam ettirdim. Notch'un röportajında, hikayenin böyle olması istediğini söylediğini gördüm. Bu yüzden yaptım,
yani gerçek hikayesinden devam ettirdim :)

Oktay Özlü

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm. Biraz saçma olmuş. Nedeni: İlk başta -er -ar fiil eklerini kullanmışsın ama sonra onu görüp dik dik bakıyor''du'' demişsin. Önce okudum sonra bastım eksiyi.

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hmm. Biraz saçma olmuş. Nedeni: İlk başta -er -ar fiil eklerini kullanmışsın ama sonra onu görüp dik dik bakıyor''du'' demişsin. Önce okudum sonra bastım eksiyi.
Haklısın, geceydi ve uykum vardı. Aslında saçma olmuş denmez, küçük bir yazım hatası. Fakat görüşleriniz benim için önemli

Oktay Özlü

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısın, geceydi ve uykum vardı. Aslında saçma olmuş denmez, küçük bir yazım hatası. Fakat görüşleriniz benim için önemli
Ve yanı sıra Steve'in bi şirkette çalışmasıda saçma olmuş. Onun yerine normal bir Minecraft gününü yazabilirdin. Mesela;''Steve sabah kalktığında çiftliğinde duran domuzun büyüdüğünü görmüştü. Hemen gidip domuz biraz saman verdi.'' gibisinden bir şey daha iyi olurdu.