Sevdiğim Kızla Aynı Liseye Düştüm..

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok, yani istek yolladım ama cevap vermiyor.
Demekki sende bi dünya eksik var biraz tarz yap Pp'n kötüyse canon veya nikon tarzı kaliteli kameralarla fotografcılara çekil ama kıyafetlerinde iyi olsun o sıra sonra bidaha yolla kabul edebilir? :D veya önce kıza yaklasmayı dene sonra ekle[DOUBLEPOST=1411245014,1411244869][/DOUBLEPOST]
Kesinlikle bir giyim ve saç tarzın olmalı! Modayı takip etme, o zaman başkasının yolundan giden biriymişsin şeklinde düşünür.

Diğer kızlarla takıl. Onlarla konuş, samimi ol ki kıskansın. (Aşırıya kaçmayacaksın)

Kendine güven ki, Karizmatik olasın. (Güven kazanmak için fobin varsa (Atıyorum yılan) bilgisayarına cep telefonuna falan yılan resmi koy vs.)

Edebiyatını geliştir ki, kızla sohbet ederken konuyu kendine çevirip sır veriyormuş gibi hafif edebiyat yap.

Kızın bir arkadaşı ile samimi ol ve herşeyini öğren.

Diğer maddeler için kızın kişiliğini biraz öğrenmen gerek. Kişiliği senin tam zıttın ise o kız tam senliktir. Ama zıttın değil ise hiç bakma, yürümez. Sen de pişman olursun.

Not: Bunları Cobra yazmadı.
1-Diğer kızlarla takıl diyince onun arkadaslarıyla takılmalı
2-Modayı Takip etmesi şart öbür türlü çok eskiden giyinmemeli moda dedigim hergün çıkan farklı farklı şeyler deil genel şeyler yani
3-Yılan Resmimi? Piskopatmı yapıon adamı sen?
4-Edebiyatmı Gelisine konuscaksın? :)
5-Evet kızın arkadaslarıylanda samimi olmalı

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Demekki sende bi dünya eksik var biraz tarz yap Pp'n kötüyse canon veya nikon tarzı kaliteli kameralarla fotografcılara çekil ama kıyafetlerinde iyi olsun o sıra sonra bidaha yolla kabul edebilir? :D veya önce kıza yaklasmayı dene sonra ekle[DOUBLEPOST=1411245014,1411244869][/DOUBLEPOST]
1-Diğer kızlarla takıl diyince onun arkadaslarıyla takılmalı
2-Modayı Takip etmesi şart öbür türlü çok eskiden giyinmemeli moda dedigim hergün çıkan farklı farklı şeyler deil genel şeyler yani
3-Yılan Resmimi? Piskopatmı yapıon adamı sen?
4-Edebiyatmı Gelisine konuscaksın? :)
5-Evet kızın arkadaslarıylanda samimi olmalı
Hafif Edebiyat ile saçmalayınca sır veriyormuş gibi oluyor.
Not: Bunu Cobra yazmadı.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1. Tavlayabilen Erkek Tipi : Komik Saygılı Sevimli Tipsiz Özgüvenli
2. Tavlayabilen Erkek Tipi : Herhangi bir sporda iyi olan sevimsiz komik olmayan fakat delikanlı,yakışıklı ve özgüvenli
3. Tavlayabilen Erkek Tipi : Sürekli kızlarla takılan , kızların 1 numarası olan , bir etkinlik yapılınca ilk aranan , diğer öğrenciler tarafından top , kaymış gibi terimlerle çağrılan " kankadan sevgili " yapmaya çalışan tip

Sen hangisisin ? ona göre taktik verelim :D

Ha bi' de 4 var tabii o da ben. Sevimli özgüvenli komik şakacı çizimde kabiliyetli herkesle iyi geçinen tip (biraz da saf)

@EscapedSquid

ContrazTraVoltaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben En nefret Ayrıca En sevdigim Kızla Aynı Liseye düştüm :D ve karşısına geçip adam akıllı konuşamıom :D gerçi hiçbir kızla konuşamıomda :D