- En iyi cevaplar
- 0
Ben alttan alıp geçerim.Ayıp değil.. Gerçek bunlar.. Bu lafları takmıyacaksınız.. Zamanında bizede çöm diyorlardı.. Takmıyorduk.. Siz eğer dikkate alırsanız mecbursunuz bu lafları duymaya..
Ben alttan alıp geçerim.Ayıp değil.. Gerçek bunlar.. Bu lafları takmıyacaksınız.. Zamanında bizede çöm diyorlardı.. Takmıyorduk.. Siz eğer dikkate alırsanız mecbursunuz bu lafları duymaya..
Lise 1lere öneri verdim işte.. Bak oltayı yedin..Ben alttan alıp geçerim.![]()
Ne şanslısınYüksek puan alaydın da iyi bir liseye gireydin, böyle liseye böyle kızlar. Bizim lisede güzel kızlar var, bende tip de var ama özgüven 0 ="=
Ben 1999luyum ?Çömsünüz.. Sakın "çöm demeyin bize" diye ağlamayın.. Bizede zamanında denildi siz çömsünüz.. Onu geçtim 2000li siniz.. 21. yüzyıl bebelerisiniz..
Mesela şimdi 2014de dogan bir çocukla aynı yüzyıldasınızYav nedir bu 2000lilerle alıp verilemeyen anlayamadım. Aşırı dalga geçiliyor. Ne var 2000lilerde? Ben de 2000liyim ve böyle şeyler duymak hoşuma gitmiyor gerçekten.
12 olsanda izmitte yaş önemli olmuo 10a giden birisinin 12ye giden adamı dövdügü yerdir izmit.Dalga geçme sorun değil benim için de 12 lerin artisliği bi başka :/
o taşta sana bakmıyor dimeBizim sinif 18 kişi 8 erkek 10 kiz kizlarin 4ü karsli 2si kezban 2si karsliyla arkadaş 1isi çit cikarmiyo diğeri tas
IPhone 6 Plus cihazımdan tapatalk ile gönderdim
o.OOmg 2si birlikte mi o_O