Bjkkartallar
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
1.7.2 değil mi 
1.7.2 değil mi![]()
Arkadaşlar singlede açınca böyle bir sorun olmuyor normal oyanıyor lütfen bilen birisi yardım etsin ya ![DOUBLEPOST=1411291365,1411289337][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Server Dosyası Server Properties ve Kullandığım Yetimhane Haritası 1.7.2 'ye uyumlu hata nerede ?
Evet oyunda resource packLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
aferim sanaUhhh Çok acayip bir şekilde düzelttim. Single Playerde oyunu açtım kütüphaneye kadar geldim. Daha sonra kütüphanede bulunduğum mapi servere aktardım. Daha sonra başlangıç bölgesine teleport oldum. Efektler geldi görüş zorlaştı falan düzelttim. Yardım eden herkese çok teşekkürler![]()
şuraya ışınlanın, server bazen spawn noktasını resetliyor veya, server modu yüzünden dışarda başlatıyor. 1.7.4 de oynamayı unutma@omerci ben arkadaşımla birlikte oynamaya çalışıyorum oyunu mapi serverin klasörüne atıyorum oyunu açıyoruz mapte dbirkaç dikili taş var singleplayerda oynanıyor ama serverede map yarım geliyor. Lütfen bana bir şekilde yardım et cidden çok merak ettim şu mapi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Soruma henüz bir yanıt alamadım görmemişsinizdir diye tekrar sorayım:şuraya ışınlanın, server bazen spawn noktasını resetliyor veya, server modu yüzünden dışarda başlatıyor. 1.7.4 de oynamayı unutma
/tp -67 23 212
İyi eğlenceler