YETİMHANE 1.7.4 KORKU 650.000+ Indirme !

Bjkkartallar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.7.2 yazıyor benim indirdiğim dosyada ve 1.7.4 üzerine kurdum yine aynı şekil karşıma çıktı. Bu sayfadan idnireyim dedim link kırık birisi upload edip linkini atabilir mi ?

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
pff beyler sakarat15 diyoki siz yetimhaneciler başka bi b.k bilmezsiniz yetimhanede yetimhane diyo bi kere kücük kız mapı daha korkunc secildi filan diyo hani onun mapını indirmemişler fazla bunu 300 k indirmesi var cünkü dünyadaki en korkunç minecraft adventure mapı bu map seçildi ilk 10 oyuncusundan biriyim bu mapın ve omerci yazın belki 2nci mapi yaparım filan demişti ama yapmadı niyeyse :D

Bjkkartallar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar singlede açınca böyle bir sorun olmuyor normal oyanıyor lütfen bilen birisi yardım etsin ya ! :ha:[DOUBLEPOST=1411291365,1411289337][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Server Dosyası Server Properties ve Kullandığım Yetimhane Haritası 1.7.2 'ye uyumlu hata nerede ?

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar singlede açınca böyle bir sorun olmuyor normal oyanıyor lütfen bilen birisi yardım etsin ya ! :ha:[DOUBLEPOST=1411291365,1411289337][/DOUBLEPOST]

Server Dosyası Server Properties ve Kullandığım Yetimhane Haritası 1.7.2 'ye uyumlu hata nerede ?

Resource Packi Oyuna Eklemeyi Düşündünmü Hiç

Bjkkartallar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Peki server dosyalarını bir şekilde upload falan edebilirimisin yani hata bendeyse resource packi sildim ama bu sefer küp şekli falan da gelmedi ormanın içinde başladım. Bunu hiçbir şekilde oyanayamaz mıyım yani online olarak ?

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş server acmana gerek yok sen direk mapi at .minecrafttaki savesin içine sonra oyuna gir tek oyunculudan aç mapı 2 kişi oynamak istiyosan tek oyunculuda oynarken esc ye bas start lan world de ordan sw aç hic öyle sw dosyası indirmeyle ugraşma :D bu arada dünyanın en korkunç minecraft haritası seçilmiş yetimhaneyi oynarken iyi şanşlar :D oynamadan önce kesinlikle tuvalete git ^_^

Bjkkartallar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Uhhh Çok acayip bir şekilde düzelttim. Single Playerde oyunu açtım kütüphaneye kadar geldim. Daha sonra kütüphanede bulunduğum mapi servere aktardım. Daha sonra başlangıç bölgesine teleport oldum. Efektler geldi görüş zorlaştı falan düzelttim. Yardım eden herkese çok teşekkürler :)

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uhhh Çok acayip bir şekilde düzelttim. Single Playerde oyunu açtım kütüphaneye kadar geldim. Daha sonra kütüphanede bulunduğum mapi servere aktardım. Daha sonra başlangıç bölgesine teleport oldum. Efektler geldi görüş zorlaştı falan düzelttim. Yardım eden herkese çok teşekkürler :)
aferim sana :D

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@omerci ben arkadaşımla birlikte oynamaya çalışıyorum oyunu mapi serverin klasörüne atıyorum oyunu açıyoruz mapte dbirkaç dikili taş var singleplayerda oynanıyor ama serverede map yarım geliyor. Lütfen bana bir şekilde yardım et cidden çok merak ettim şu mapi :)
şuraya ışınlanın, server bazen spawn noktasını resetliyor veya, server modu yüzünden dışarda başlatıyor. 1.7.4 de oynamayı unutma :)
/tp -67 23 212
İyi eğlenceler

Altay1235

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şuraya ışınlanın, server bazen spawn noktasını resetliyor veya, server modu yüzünden dışarda başlatıyor. 1.7.4 de oynamayı unutma :)
/tp -67 23 212
İyi eğlenceler
Soruma henüz bir yanıt alamadım görmemişsinizdir diye tekrar sorayım:
Olaylara Alice'in gözünden baktığımız bir bölümü de gelecek mi? Yani örneğin Alice'in geçmişi vs.