- En iyi cevaplar
- 0
Olmayan şeyi yapamıyorumLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bunu da yapar mısın kadirciğim. Bide ağız da çiz lütfen.
Olmayan şeyi yapamıyorumLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bunu da yapar mısın kadirciğim. Bide ağız da çiz lütfen.
UlaOlmayan şeyi yapamıyorumve bana 300x300 foto at ya da isim ver
![]()
Tamam hallederim. Bu arada elimde zaten 300x300 varUlaMrcreeper 156 ama gözlerin rengi aynı olsun
[DOUBLEPOST=1411307263,1411307053][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Al 300x300 hatta paintten ağız çizdim.
Ağız da yap diye ağız çizdim. Neyse sen ağız yap da.Tamam hallederim. Bu arada elimde zaten 300x300 var![]()
Ağız siyah mı olsun ?Ağız da yap diye ağız çizdim. Neyse sen ağız yap da.
evet.Ağız siyah mı olsun ?
Sen gitOlmamış ki istek alacan![]()
Onu bunu boşver de benim garton het oldu mu?Sen git
Gardon Heti de sen getirmedin Zekikos getirdi![]()
Olmuş . Çok güzel olmuş . Beğenilmicek nesi var allasen ?Olmamış ki istek alacan![]()
garton değil gardon. Bitmek üzere 10 dk yemek molası verdimOnu bunu boşver de benim garton het oldu mu?
Şimdii Gölgelerden Başlayalım Diyecem Gölge Yok ?Olmuş . Çok güzel olmuş . Beğenilmicek nesi var allasen ?
Bu Karton değil gardon het! Farkı senin saydığın şeylerin olmaması...Şimdii Gölgelerden Başlayalım Diyecem Gölge Yok ?
Sonra gözler olmamıış
E haliyle gözler çok orantısız olmuş
Sadece üstünden geçmişin resmin
Bi tane bile elipslik yok
iyi forumlar
Gölge ? Gözler bozuk sanırım seninŞimdii Gölgelerden Başlayalım Diyecem Gölge Yok ?
Sonra gözler olmamıış
iyi forumlar
Cartoon Head belirli bir tarz değildir, kimisi oval yapar, kimisi kare. Kimisi gölge yapar, kimisi sade. Kendi standartların çerçevesinde eleştiri yapman gayet normal, fakat başkalarının beğenip beğenmemesi seni ilgilendirmez.Şimdii Gölgelerden Başlayalım Diyecem Gölge Yok ?
Sonra gözler olmamıış
iyi forumlar