Beyler bunu alıyım mı

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mobilden girdiğim içindir heralde :/[DOUBLEPOST=1411119528,1411119263][/DOUBLEPOST]İsmi exper e1oil2

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dizüstü mü istiyorsun, Masaüstü mü ? Bütçen nedir. Söyle ki yardımcı olalım. Söyle ki olalım değil mi ?

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Bu küçük şey hakkında epey bilgi sahibiysen, Pi ile neler yapılabildiğini biliyorsan, uzmanıysan bence sade olarak al. Sadece internete giricem diye almak cihaza hakaret olur. :) KANO diye bir ürün vardı. O daha çok kullanıcı dostu bir ürün. İçinde direk Raspberry Pi bulunuyor. Onun dışında paket olarak Bluetooth ile çalışan taşınabilir klavye+trackpad'leri kabloları ve disk niyetine kullanacağın SD kartı var, cihazın içinde Minecraft var. Ama tabi PC versiyonu değil, Pi Edition diye yaptıkları bir versiyon. Browser vs. her şeyi içinde hazır. Google'da arat kano diye. Fiyatı sana makul gelirse al.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Edit: adresi,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sitesi hoşuna gider :) Şimdilik önsatıştaymış, Fiyatı$130, Eylül 2014'te tüm dünyada satılırmış. Sanırım ay sonu bilgi gelir zaten Eylül'deyiz.

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bütçeni yükseltmelisin.yoksa bırak internete girmeyeni açılmayan pc alırsın.ben şahsen iyi bir pc bulamadım.
benim önerim bu.belki beğenirsin:

ama illede azsa bütçen 10 tl ekleyip bunu al :
Benim verdiğim o bütçeye göre iyi bir şey 2 gb ram 160 gb hdd ve açılıyor onu alıcam büyük ihtimalle