Lisede İlk Gün [Tavsiyelerim ve Yaşadıklarım]

ByClause

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler bazı kızlar erkekleri kullanir gel fotograf cekelim gel yanima otur flan su anda oyle bir sey yasiyorum cocuk benden tipsiz ama sadece tiple olmuyor tabi biliyorum ancak cocuk tam *** gel fotograf cekilelim flan diye yanina cagiriyolar cocugunda totosu kalkiyo o tiplerin totosunu indirmek icin fırsat kollayın gereksiz yere ortaya atlamayın yerli yerinde laf sokun vs. vs. işte :)

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yav görende 60 yaşına gelmiş ders veriyor sanacak neyin kafasını yaşıyorsunuz pls :(

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
1 haftanın sonunda sınıfı resmen kaynaştıran kişi bendim herhalde. Facebook'ta grup kuracağım ayağına (değil gerçekten kurdum) bayanlarla tanıştım filan. Erkeklerin zaten tamamını 3 güne tanıdım. Arka sırada takıldığım kafa dengi klasik arkadaştan da buldum. Hocaların birkaçı beni tanıdığı gibi artı çaycı abla (teyze), memure hanım ve iki müdür yardımcısına kendimi tanıttırdım. Arkam sağlam, kafam 'raad' yani. :sgül:

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
"İlk gun direk bir kizi gozume kestirdim cok guzeldi..."

Doğayı avcılar yönetir, avlar ise canlarını kurtarmak için kaçarlar. Şaşırtan stratejileri ile bu tehlikeli yırtıcılar, en zor koşullarda bile hayatta kalabilirler.