JusticeWhip-OİTC Map / İkinci Yapış

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba millet.
Uzun süredir map yapmıyordum.Hesap banlandı felan :)
Sonunda acildi dedim bi map yapayım yaptım ve oldu.

Fazla uzatmadan resimlere cekeyim.
Resim hiçbir zaman cekemem.
Kötü olmus olabilir kusura bakmayın.

Kus bakısı

Diger resimler

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bana Biraz Küçük Gibi Geldi ve Engel - Saklanacak Yer - Tünel Eklersen Daha İyi Olur Alan Açık Olduğundan Karşıdan Karşıya Ok Atar Direk Vurular OITC de Düşünce Hasar Almadığından Ne Kadar Kaçış Yolu - Yükseklik O Kadar İyidir Genede Güzel Gidiyor Çalışmaların :)

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana Biraz Küçük Gibi Geldi ve Engel - Saklanacak Yer - Tünel Eklersen Daha İyi Olur Alan Açık Olduğundan Karşıdan Karşıya Ok Atar Direk Vurular OITC de Düşünce Hasar Almadığından Ne Kadar Kaçış Yolu - Yükseklik O Kadar İyidir Genede Güzel Gidiyor Çalışmaların :)
Ekledim onlarıda pek yer yoktu.Kücüklük dogru sadece arkadaslar ile oynamak için yaptim :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ekledim onlarıda pek yer yoktu.Kücüklük dogru sadece arkadaslar ile oynamak için yaptim :)
Yüksek Alanlar Olmalı - Arkasına Saklanacak Yerler Fln Genede Arkadaşlarla Oynasanda Bu Direk Okçuluk Atışması Gibi Kalır Alan Düz Olduğundan :)

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
7
Üsten bakısı sadece yeni alan eklendi diye cektim.

[DOUBLEPOST=1411397335,1411397284][/DOUBLEPOST]
Bir uçta doğsam diğer uçtaki adamı vururum. Siper yok.
Ağaclar ve magara agızlarında siperler var. Dün OİTC yükleyip Türkcelestirip test ettim. Cok rahat bi oynanma sekli var. Bana göre ama saygı duyarım. Suların arkasında belli olmuyor ama siperler mevcut.