İmkansız Diye bir şey Yoktur.ama hep bir kordinat kaydetmesi gerekir komut bloğunda. bu imkansız kardeş
Bi konuda bunu yapanı görmüştüm. Ama araştırdım bulamadım. Yani bunu yapan zaten var.ama hep bir kordinat kaydetmesi gerekir komut bloğunda. bu imkansız kardeş
@Schaffer79 Galiba Bir Lanet Skripti Vardı Galiba Onu Editlersen Olabilir BelkiBi konuda bunu yapanı görmüştüm. Ama araştırdım bulamadım. Yani bunu yapan zaten var.
Lanet Skripti? O plugin olmasın.@Schaffer79 Galiba Bir Lanet Skripti Vardı Galiba Onu Editlersen Olabilir Belki
Galiba Dedim ZatenLante Skripti? O plugin olmasın.
Burda gönüllü yapacaklar varken para isteme yüzsüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzBen yardım edebilirim ama
Yardım=Money
Yardım=Diamond
HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşım yardım istedi. Kimseye deme dedi. Bana önceden ne yaptırcağını söylemediki -,-Bu sıralar ne çok konuda paralı yardım veriyor ek olarak forumda paralı işler yasak hadi onu geçtim hem özel yapıyorsun hemde nasıl yapılacağını bilmiyorsun -,-
Sormak da mı yok sizin adetlerde -,-Arkadaşım yardım istedi. Kimseye deme dedi. Bana önceden ne yaptırcağını söylemediki -,-