- En iyi cevaplar
- 0
lan ne reklam valla mr berkanttr var şark iaçıyoz biz 8-10 kişi güzel kopariz admicosta var.Plug.dj arzalı ve reklamı yapmaya devam ederssen rapor edicem
lan ne reklam valla mr berkanttr var şark iaçıyoz biz 8-10 kişi güzel kopariz admicosta var.Plug.dj arzalı ve reklamı yapmaya devam ederssen rapor edicem
ASLDJKSADLKASDJKLKLAJSDKLJALJKASLJKDLJK![]()
Gülmekten nefes alamıom :s:ASDs.DS:NO PLZ NO ;-;![]()
benim içim fesat yapma şöyle şeyler lütfen :/NO PLZ NO ;-;![]()
Tabiiki de ben kazanacağım.Ve RinOmuruka ve Zorinkun halley yeme yarışına girerler.
Başka bir şey sandım....NO PLZ NO ;-;![]()
Tamam aşkım pes ediyorum yendin beni. *çikolatasını yemeye devam eder*10. HALLEY ZA İKSDE ._. @BeyondBirthday
Halley Paketlerini Aldim Kazanmaya geliyorum10. HALLEY ZA İKSDE ._. @BeyondBirthday
Bunu çanta sanmıştım ,.s,ds.sdas.sds.dsd.:NO PLZ NO ;-;![]()
Atıyım mı o videoyu ister misin.whoa ._. die ord die zorin
Yarişmaya son dakikada katilan ama kazanan ben girdim.whoa ._. die ord die zorin
Kaç paket yedin bakıyım?Yarişmaya son dakikada katilan ama kazanan ben girdim.![]()
24 Halley Dağılın15 lan hepsini azıma atıyom boğulmak üzereyim ._.
Oha kızım nereden çıkıyor onlar... Nereden çalıyorsun onları... Ben kendi emeğimle kazandığım paramla aldım onları. Tam 8.30₺. Onlarla çikolata aldım doya doya yiyorum. Sen çaldın ._.15 lan hepsini azıma atıyom boğulmak üzereyim ._.
3 paketeyim 6 tane kaldi bitmesineKaç paket yedin bakıyım?
Ben kan içiyorum kusmuyorum. Sen nasıl kusuyosun.no.
16. yı yedim ve cidden çok afedersiniz kusası mgeldi ço kşeker bana yaramıyo ASDSA
DA
DA