Otomatik Event

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
Merhaba arkadaşlar ben biraz kendimden biraz sagdan soldan topladıgım şeylerle birlikte rain skripti ortaya çıktı her şey iyi hoş güzel ama sadece rain yagmıyor bunuda yagdırmayı beceremedim komuta eklicem komut eklenmiyorki acil yardım edin :)
command /rainevent:
    permission: rain.event
    trigger:
        send "<purple>[GravityMC]<aqua> Rain Eventi Basliyor <yellow>/warp raineventi <aqua> yazarak gidebilirsiniz. Son 1 Dakika Kaldi!" to players
        wait 30 seconds
        send "<purple>[GravityMC]<aqua> Rain Eventi Basliyor <yellow>/warp raineventi <aqua> yazarak gidebilirsiniz. Son 30 Saniye Kaldi!" to players
        wait 20 seconds
        send "<purple>[GravityMC]<aqua> Rain Eventi Basliyor <yellow>/warp raineventi <aqua> yazarak gidebilirsiniz. Son <pink> 10 <aqua> Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<purple>[GravityMC]<aqua> Rain Eventi Basliyor <yellow>/warp raineventi <aqua> yazarak gidebilirsiniz. Son <pink> 9 <aqua> Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<purple>[GravityMC]<aqua> Rain Eventi Basliyor <yellow>/warp raineventi <aqua> yazarak gidebilirsiniz. Son <pink> 8 <aqua> Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<purple>[GravityMC]<aqua> Rain Eventi Basliyor <yellow>/warp raineventi <aqua> yazarak gidebilirsiniz. Son <pink> 7 <aqua> Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<purple>[GravityMC]<aqua> Rain Eventi Basliyor <yellow>/warp raineventi <aqua> yazarak gidebilirsiniz. Son <pink> 6 <aqua> Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<purple>[GravityMC]<aqua> Rain Eventi Basliyor <yellow>/warp raineventi <aqua> yazarak gidebilirsiniz. Son <pink> 5 <aqua> Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<purple>[GravityMC]<aqua> Rain Eventi Basliyor <yellow>/warp raineventi <aqua> yazarak gidebilirsiniz. Son <pink> 4 <aqua> Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<purple>[GravityMC]<aqua> Rain Eventi Basliyor <yellow>/warp raineventi <aqua> yazarak gidebilirsiniz. Son <pink> 3 <aqua> Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<purple>[GravityMC]<aqua> Rain Eventi Basliyor <yellow>/warp raineventi <aqua> yazarak gidebilirsiniz. Son <pink> 2 <aqua> Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<purple>[GravityMC]<aqua> Rain Eventi Basliyor <yellow>/warp raineventi <aqua> yazarak gidebilirsiniz. Son <pink> 1 <aqua> Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<purple>[GravityMC]<white> Rain Eventi Basladi <yellow>/warp raineventi <aqua> yazarak gidebilirsiniz. <orange>Event Basladi ilk olarak elmasla baslayalım" to players
        execute console command "rain 264 500 elmas"
        wait 10 second
        send "<purple>[GravityMC]<white>/warp raineventi <orange>Oyuncular Durmak Yok!Simdi Altınla Devam Ediyoruz" to players
        execute console command "rain 266 750 altin"
        wait 10 second
        send "<purple>[GravityMC]<white>/warp raineventi <orange>Birazda Xp Alın İtemlerinize Büyü Basın!" to players
        execute console command "rain xporbs 350 büyü"
        wait 10 second
        send "<purple>[GravityMC]<white>/warp raineventi <orange>Demirle devam ediyoruz :)" to players
        execute console command "rain 265 1000 demir"
        wait 10 second
        send "<purple>[GravityMC]<white>/warp raineventi <orange>Zumrut Çok Sükür Köylüler Yok Toplayın Hepsi Sizin! ;)" to players
        execute console command "rain 388 750 zumrut"
        wait 10 second
        send "<purple>[GravityMC]<white>/warp raineventi <orange>Altin Elma PvP'nin Vazgeçilmezi ;) " to players
        execute console command "rain 322 500 elma"
        wait 10 second
        send "<purple>[GravityMC]<white>/warp raineventi <orange>GravityMC İçin Son Xp Atısları" to players
        execute console command "rain xporbs 350 büyü1"
        wait 1 second
        send "<purple>[GravityMC]<&c&l> Rain Eventi Bitti! Tesekkurler &c&l Eventi Duzenleyen Yetkili: &2&l %player%" to players
        wait 2 second
        send "<purple>[GravityMC]&6&l Bugün Yanımızda Olan Herkeze Tesekkürler &6&lGravityMC Ekibi İyi Oyunlar diler

@SectionFire Kodlamıstır İyi Forumlar

Son düzenleme:
I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben biraz
kendimden biraz sagdan
soldan topladıgım şeylerle
birlikte rain skripti ortaya çıktı

@SectionFire

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft Türkiye.Com da açılan konuyu editleyip kendin yapmış gibi göstermek ayıp olmuyor mu ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ben öle bişeymi dedim dikkatini çekerim ordan sana mesajta attım kardeş ama cevap vermedin bende burda paylastım burda sadece renkleri deistirdim konu sana ait biliyorum özür dilerim cevabı biliyosan paylasırsanda sevinirim

McTr'ninse onundur dogru ama ben sana özel mesaj attım yanıt vermiyorsun burdan yanıt veriyorsun buda biraz şaşırtıcı geldi

@SectionFire Neden yagmadıgını sölede yapalım arayanlarda yararlansın kardeş[DOUBLEPOST=1411415065,1411414499][/DOUBLEPOST]
Merhaba arkadaşlar ben biraz
kendimden biraz sagdan
soldan topladıgım şeylerle
birlikte rain skripti ortaya çıktı

@SectionFire
Evet Renk Konusunda Üstünde Oynadım Ve sagdan soldan dedigim o arkadasımızın konusu şimdi cevabı bilmiyorsan konudan gidebilirsin

Son düzenleme:
I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Ben öle bişeymi dedim dikkatini çekerim ordan sana mesajta attım kardeş ama cevap vermedin bende burda paylastım burda sadece renkleri deistirdim konu sana ait biliyorum özür dilerim cevabı biliyosan paylasırsanda sevinirim

McTr'ninse onundur dogru ama ben sana özel mesaj attım yanıt vermiyorsun burdan yanıt veriyorsun buda biraz şaşırtıcı geldi

@SectionFire Neden yagmadıgını sölede yapalım arayanlarda yararlansın kardeş[DOUBLEPOST=1411415065,1411414499][/DOUBLEPOST]
Evet Renk Konusunda Üstünde Oynadım Ve sagdan soldan dedigim o arkadasımızın konusu şimdi cevabı bilmiyorsan konudan gidebilirsin
Adama destek çıkıyoruz konudan kovuyor.. Bunları unutmam haberin ola.. Artık iyilikle bile yaranamıyoruz..

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Kardeşim sen resmen benim yanlışlarımı sölüyosun o da söledi anladım ama dediklerimdede haklıyım adamın zaten rain nieyse bi türlü çalısmadı
Yanlışlarını söylemedim, Skriptin alıntı olduğunu söyleyen adama cevap verdim.. Neyse hiçbir şeyin hesabını vermek zorunda değilim, umarım yardımıma ihtiyacın olmaz.. Tekrar bu konuya bakmayacağım..

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlışlarını söylemedim, Skriptin alıntı olduğunu söyleyen adama cevap verdim.. Neyse hiçbir şeyin hesabını vermek zorunda değilim, umarım yardımıma ihtiyacın olmaz.. Tekrar bu konuya bakmayacağım..
Demekki ben yanlış anlamışım savunman için teşekkürler gitme konudan lütfen biraz 5 kisiyle konusuom yanda 1 kisi skypede biraz kafa karısık direk ön yargılı davrandım o adamda zaten paylasmıs ama onun aynısını bende ypaardım birisine mesaj göndermek çok kolay her şey oluo rain olmuo çok saçma[DOUBLEPOST=1411485894,1411415966][/DOUBLEPOST]Sorunu bilen söleyebilirmi Özeldende söyleyebilir