BeyazOyuncu
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Gece Gece Ne Konusuyoruz Bu Gece Uyku Yok GalibaBüüüü.
![]()
Uzaylılar var. <.<
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Gece Gece Ne Konusuyoruz Bu Gece Uyku Yok GalibaBüüüü.
![]()
Uzaylılar var. <.<
Birisini fotoşopayarak birilerini kandıramazsın ^^ o uzaylı değil.Büüüü.
![]()
Uzaylılar var. <.<
Hangi uzaylı baska bir gezegende foto cekinir ki Dünya Selfiesi falan mıBirisini fotoşopayarak birilerini kandıramazsın ^^ o uzaylı değil.
Cok hayal goruyorsun vardırlar ama baska ırklara gözükeceklerini zannetmemUzaylılar var ben gördüm böyle yeşil yeşiller antenleri var bidi bidi ötüyolar.
Adam dalga geçiyor.Cok hayal goruyorsun vardırlar ama baska ırklara gözükeceklerini zannetmem
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben gerçek sanıyordum.. Thanks for information..Birisini fotoşopayarak birilerini kandıramazsın ^^ o uzaylı değil.
Dünyaya yayılırdı hemen.. Tek NASA incelemiyor uzayı.. Birsürü büyük devlet var..Peki Uzaylılar Ay Üssü yaptıkları doğrumu bunun hakkında bilginiz varmı?
Hayııırrr Yanlış anladın beni uzaylı varda bu uzaylı değil fotoşoplamış.Ben gerçek sanıyordum.. Thanks for information..
Dünyaya yayılırdı hemen.. Tek NASA incelemiyor uzayı.. Birsürü büyük devlet var..
Fark yapmaz ben dünyada olduklarına inanmıyorum.. O da bana saçma gelecektir..Hayııırrr Yanlış anladın beni uzaylı varda bu uzaylı değil fotoşoplamış.