thx ^^ Şaka maka ama şimdi kendim izliyorum da diyorum ben bu videoya mı 6 saat edit çekmişim hiç belli olmuyorSesin o kadar çok tatlı ki yanımda duran üstünde tatlı yazan kağıdı yedim.
Müzikleri bul telif olmasın beğenme yenisini indir kırp ölç biç mavi ekran ye projeyi kaybet düşün nereye ne yapsam çektiğin videoyu editlenecek bir yer var mı diye en az 20kez tekrar izle edit sonrası son kontrollerde en az 2-3 kez tekrar izleOha 6 saat edit.
![]()
Kötü mü videoSırf konu mesajına güldüğüm için abone oluyorum :'(
İzlemedim :'(Kötü mü video![]()
Öyle düşündüm bende Türkçe'nin katledilmemesinden yanayım ama o zaman kısaltması amacı olmayan grupun kısaltmasına denk gelmezdiKardeşim Kanal İsminde Gamer Kullanmasaydın daha iyi gibi bence Amacı Olmayan Oyuncu Olabilirdi mesela her şey Türkçe Güzel![]()
Bak bende bi aralar youtube kanalı açıcaktım tam tamına 1 2 ay önce ama Lise var die mecbur açamadım okulumu düsünmem gerekiyordu çünkü Lise 1 Puanıma göre lise2de gelecegimi belirleyecek bölümü seçmek için puan lazım ben sana kanal ismi önerim Sebepsiz Oyuncu güzel bi isim bence hem kullanılmıyor ben açsaydım Sebepsiz Oyuncu AçardımÖyle düşündüm bende Türkçe'nin katledilmemesinden yanayım ama o zaman kısaltması amacı olmayan grupun kısaltmasına denk gelmezdi
ve kısaltma AOO olsa pek logolara falan uymazdıAudi amblemi gibi halkaları iç içe mi geçireyim
![]()
Facebookta inci sözlüğe bağlı ünlü bir gurup var amacı olmayan grup adında o gurubu bilen kanal adını mantıklı bulabilir ve bu benim youtubedaki belki de 50. kanalım bütün kanallarımla zaten kendime abone olsam para kazanmaya başlarım abi yani demek istediğim isim beğenmediğimden dolayı çok kanal değiştirdim artık bunu değiştirmem çok zorBak bende bi aralar youtube kanalı açıcaktım tam tamına 1 2 ay önce ama Lise var die mecbur açamadım okulumu düsünmem gerekiyordu çünkü Lise 1 Puanıma göre lise2de gelecegimi belirleyecek bölümü seçmek için puan lazım ben sana kanal ismi önerim Sebepsiz Oyuncu güzel bi isim bence hem kullanılmıyor ben açsaydım Sebepsiz Oyuncu Açardım![]()
Ne demek bi anda 14 bildirim gelince ban yedim sandım bunu bidaha yapma tamammıFacebookta inci sözlüğe bağlı ünlü bir gurup var amacı olmayan grup adında o gurubu bilen kanal adını mantıklı bulabilir ve bu benim youtubedaki belki de 50. kanalım bütün kanallarımla zaten kendime abone olsam para kazanmaya başlarım abi yani demek istediğim isim beğenmediğimden dolayı çok kanal değiştirdim artık bunu değiştirmem çok zorTeşekkürler tavsiyen için
![]()
Bende alırımda unutuldum lan nerdesiniz hayırsızlar ._. :'(Ooo Skyrim, alırım bi' dal.