Herkese merhaba.Benden kısaca özet

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar bazılarınız beni bilsede çoğunuz bilmez çok sık yorum atan biri değilimdir ama genelde çevrimiçiyim. Çoğunuz beni açtığım serverlardan tanıyorsunuzdur ama tam şekilde tanımıyorsunuz sadece "Server Kurucusu" olarak akıllarda kaldım sanırım biraz üzücü durum :ha:

Neyse ben Can yaşım 19 çoğunuzun bildiği gibi Platinium Gaming'in kurucusuyum. Epey bi uzun süredir bilgisayar kullanan birisiyim ve MMO ve RPG gibi oyunları çok severim Silkroad online ,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
, Minecraft , heartstone gibi benzeri birçok oyun oynuyorum bazılarına ara veriyorum.

Kızlarla aram daima iyidir erkeklerle genelde anlaşmazlik yaşıyorum nedense sık sık kavga ettiklerim olur ama benim derdimi tek anlayan genelde kızlar oluyor. Gerçekten enteresan bi durum :D
İngilizcem kendimce iyidir kendimi anlatıcak ve karşimdakini rahat anlıyacak kadar ingilizcem mevcut fazla sıkıntı çekmiyorum ek dil olarak ya fransızca yada rusça öğrenmeyi düşünüyorum.
Benden şimdilik bu kadar fazla uzatmıyım zaten uzun olmuş :D
1 senelik üyeyim fakat tanışma konusunu 1 sene sonra açan ilk üyeyim sanırım :D

EDIT: Ha birde Programlara çok meraklıyımdır site tasarımı , resim tasarımları vb. şeylere bildiğim sadece bir kaç program var acemi ve birazda olsa bilgili olduğum falan AutoCAD , Photoshop CS6 gibi çizimler için ilgi duyduklarımdır. Kodlamalar ile de çok uğraşırım.

Son düzenleme:

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç yoktansa yanlız değilmişim :D

Genelde pek birisine benzemem ama bi kaç özelliğim uyuştuğu insan çoktur ^_^
Dostum kızlarla arası iyi olupda erkeklere anlaşamayan erkek kaç tane tanıyorsun? :D Bazen beden eğitimi dersinde futbol oynamayıp 2-3 tane kız arkadaşımla konuşuyorum diye küfür ettikleri bile oluyor .s

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum kızlarla arası iyi olupda erkeklere anlaşamayan erkek kaç tane tanıyorsun? :D Bazen beden eğitimi dersinde futbol oynamayıp 2-3 tane kız arkadaşımla konuşuyorum diye küfür ettikleri bile oluyor .s
Merak etme o durumu çok iyi bilirim sürekli hergun yanımda kız olurdu sürekli maytap geçerlerdi kiz mi oldun yoksa playboy mu diye genelde çok olay çıkar ama benden sana tavsiye öyle davranan kisiler çıkarsa muhatap olma bile kavga etmeye değmeyen insan tipi onlar zamanında aklım olsaydı ne kadar çok saçma kavgalar etmisligim var onlar olmazdı sanırım .

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Abiğ biz seni çok seviyos hep oturup izliyos

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım bi tek tanışma konusu açmayan ben kaldım ;-;

( hemde 2 senedir :c )

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Merak etme o durumu çok iyi bilirim sürekli hergun yanımda kız olurdu sürekli maytap geçerlerdi kiz mi oldun yoksa playboy mu diye genelde çok olay çıkar ama benden sana tavsiye öyle davranan kisiler çıkarsa muhatap olma bile kavga etmeye değmeyen insan tipi onlar zamanında aklım olsaydı ne kadar çok saçma kavgalar etmisligim var onlar olmazdı sanırım .
Kıskandıkları için öyleler.Bunu bütün erkekler yapar gayet normal bir şey çünkü erkekler sizde bilirsiniz %40 oranla iç güdülerine dayalı hareketler yaparlar. :lol: