98IamLegend98
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Eğer Sevdiğim Biriyse
Eğer Sevmediğim Biriyse
![]()
Anlayacağınız ters adamım :/
bunu okumadan önce acaba adam yanlış mı yazdı dedim
Eğer Sevdiğim Biriyse
Eğer Sevmediğim Biriyse
![]()
1 saattir merakla izliyorum. Acaba sonunda ne olacak.Birisinin banlandığını görünce ben;
(Saksafonlu beni temsil ediyor diğerleri de sizi B))
9:59:00 a getir ve öğren?1 saattir merakla izliyorum. Acaba sonunda ne olacak.
Yanına bir cümle yazınca da giriyor mu ?sadece resim göndermek spama giriyor. sizi uyarayım dedim.
Geldi yine tipini...Umarım ben banlanınca herkes sevdiği kişilerin banlanma durumlarında verdikleri tepkiyi temsil eden resimler ya da giflerdeki gibi oluyorlardır... çok yalnızımama tam olarak yalnız değilim bir kedim var
ahhh
2 gün önce uykulu iken üstüne oturarak acılı bir ölüm yaşamasına sebep olmuştum... bu anı hakkında hatırladığım tek şey çırpınırken pençeleriyle kalçalarımı gıdıklıyordu
cesedi hayla o koltukta duruyor
kokmaya başladı... artık benim tek arkadaşlarım dedemin çiftliğinde bulunan eşekler
bir keresinde eve getirmeyi denedim ancak bir gün zaten eskimiş ahşap kapıyı kırıp kaçtı... ama bu güzel oldu çelik kapı alınması için bir fırsat olmuştu bu
![]()
Vallaha yeter bıktık senin şu şizofren ruh hastası yalan dolanlı anlattıklarından Allah aşkına bir psikoloğa git de kurtul artık ya!Umarım ben banlanınca herkes sevdiği kişilerin banlanma durumlarında verdikleri tepkiyi temsil eden resimler ya da giflerdeki gibi oluyorlardır... çok yalnızımama tam olarak yalnız değilim bir kedim var
ahhh
2 gün önce uykulu iken üstüne oturarak acılı bir ölüm yaşamasına sebep olmuştum... bu anı hakkında hatırladığım tek şey çırpınırken pençeleriyle kalçalarımı gıdıklıyordu
cesedi hayla o koltukta duruyor
kokmaya başladı... artık benim tek arkadaşlarım dedemin çiftliğinde bulunan eşekler
bir keresinde eve getirmeyi denedim ancak bir gün zaten eskimiş ahşap kapıyı kırıp kaçtı... ama bu güzel oldu çelik kapı alınması için bir fırsat olmuştu bu
![]()
Öyle bir kardeşim olsaydı çoktan terastan ayağı takılarak 4. kattan kafa üstü düşüp beyni dağılmıştı. (Ölüm raporu.)Hoşgeldin kardeşim!!!!