blackicekadir
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
İyi bi panda olusan yavruları sevebilirsinPandaaaa)
İyi bi panda olusan yavruları sevebilirsinPandaaaa)
onu sinirle masaya bağlayıp cinsel organını çekerek koparır ve ona zorla yedirttirim kusarsada kustuğunu yedirttiririm sonra 1 12 saatlikbülent ersoy mix izleterek -70 derecelik odada öldürürümpandalarla olan dostluğumu bozduğu için özel asker tutup öldürürüm
panda tayfasına kötü davranışlar sergilediği için cinsel organını asitlerde eritip nüklüer sıvıyla yıkayıp tekrar takardım ve cinsel organından vücuduna doğru zehiir gelirdi ve beynini yöneten bir zombi virüsüne dönüşürdü sonra tornavidayla zombileşmiş gözlerini oyup köpeklere yedirtirdim sonra sniperle kapasını uçururum[DOUBLEPOST=1412097963,1412097824][/DOUBLEPOST]onu sinirle masaya bağlayıp cinsel organını çekerek koparır ve ona zorla yedirttirim kusarsada kustuğunu yedirttiririm sonra 1 12 saatlikbülent ersoy mix izleterek -70 derecelik odada öldürürüm![]()
kafa atarım zaten ölürpanda tayfasına kötü davranışlar sergilediği için cinsel organını asitlerde eritip nüklüer sıvıyla yıkayıp tekrar takardım ve cinsel organından vücuduna doğru zehiir gelirdi ve beynini yöneten bir zombi virüsüne dönüşürdü sonra tornavidayla zombileşmiş gözlerini oyup köpeklere yedirtirdim sonra sniperle kapasını uçururum[DOUBLEPOST=1412097963,1412097824][/DOUBLEPOST]#DirenPanda![]()
DEV ROBOTLAR SALARDIM ÜSTÜNE VE LAZERLE ÖLÜRDÜ VE FORUMA BİDAHA YAZI YAZAMAZDIkafa atarım zaten ölür![]()
felç ederdim yemek içecek vermezdim ölürdüDEV ROBOTLAR SALARDIM ÜSTÜNE VE LAZERLE ÖLÜRDÜ VE FORUMA BİDAHA YAZI YAZAMAZDI![]()
olum bak git derdim kafasına dikiş atılırken hastaneyi basıp hastaneyi bombalardımfelç ederdim yemek içecek vermezdim ölürdü
onu boğarak öldürürdümolum bak git derdim kafasına dikiş atılırken hastaneyi basıp hastaneyi bombalardım
boğmaya çalışırken arkadan adam yollayıp bıçaklardımonu boğarak öldürürdüm
ve tüm adamlarını 1 yaşına getirip bülent ersoy mix dinletirdimboğmaya çalışırken arkadan adam yollayıp bıçaklardım
karşı ses makinasıyla sadece onun kulağına yüksek sesle gelcek şekilde bülent ersoy mix dinletirdimve tüm adamlarını 1 yaşına getirip bülent ersoy mix dinletirdim
ses makinesine onun içine koyardım ve kaçardımkarşı ses makinasıyla sadece onun kulağına yüksek sesle gelcek şekilde bülent ersoy mix dinletirdim
ona ses makinasıyla ışınlanıp ses makinasını bırakıp dönerdimses makinesine onun içine koyardım ve kaçardım
2048 e giderek uzay silahi alıp geri dönüp ona sıkardımona ses makinasıyla ışınlanıp ses makinasını bırakıp dönerdim
2048 e gidip o silaha karşı özel zırhı giyeridm sonra 3023 yılından özel silah alıp dalardım2048 e giderek uzay silahi alıp geri dönüp ona sıkardım