Size virüs yedirmeye çalışan oldu mu hiç? Olduysa yazında gülelim :D

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Darkcomet isimli programda kodlanma biçimi Darkcomet'in hazır kodları ile yapılmaktadır ve günümüzde ki her Anti-Virüs programı bu virüsü engelleyebilmektedir.
Crypter kullanmazsa...

Ve darkcomment antivirüsü sadece onun için yapılmıştır her şekilde fark edebilir ama Avast, Eset gibi crypt varsa farkedemez.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sence en iyi antivirüs ne ? Ben bi yerde Combofix diye görmüştüm
Ücretsiz olarak AVG ama ücretli dersen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
en iyisi, test sonuçlarına dayanarak...

Ve bu arada ComboFix antivirüs değil çok önemli durumlarda çakacağın bir şey çünkü uzun sürer ve yan etkileri vardır. (Aynı pensilin gibi :/)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Darkcomet isimli programda kodlanma biçimi Darkcomet'in hazır kodları ile yapılmaktadır ve günümüzde ki her Anti-Virüs programı bu virüsü engelleyebilmektedir.
Virüsü crypter ile gizledim fudlayarak oyun süsü verdim No ip kullanarak ipmi gizledim

Son düzenleme:

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hileyi crypter ile gizledim fudlayarak oyun süsü verdim No ip kullanarak ipmi gizledim
Hileli crypter ne la? Extention spoofling mi yapıyorsun ve no-ip ile 100% güvenli değilsin eğer siber suçlar bölümüne domain adını rapor ederse yakalanabilirsin...

Ve niçin onları RATledin ne yaptılar? Ölesine sıkıldın mı?

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hileli crypter ne la? Extention spoofling mi yapıyorsun ve no-ip ile 100% güvenli değilsin eğer siber suçlar bölümüne domain adını rapor ederse yakalanabilirsin...

Ve niçin onları RATledin ne yaptılar? Ölesine sıkıldın mı?
Virüsü crypter ile gizledim yanlış yazmışım No ip doğru koruma sağlamıyor ama 12 13 yaşındaki çocuklarda beni şikayet ediceklerini sanmıyorum

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir arkadaşıma .bat ile System32'yi sildirmiştim :D
Başkasına da yaptım, Linux kurmuş insafsız ^_^

hacigo

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Dat zipli her şekilde download sunuyorlar ama yermi : ) Yeni nesile iyi kapaklıyorlar sonrada formatçıya koşuyorlar : ) Gendel yabancı download sitelerinde oluyor dikkat edin.

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
System32 pc açıkken silinmez hata verir.Ve hata vermese bile yetkiniz yok der.