- En iyi cevaplar
- 0
Steam'da telefon ile alışveriş yapabiliyor muyuz ?
oq .-. saolUmm. Nope
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ya 3 dolar ya onu alıcaktım .-.Keşke yapılsaydı.![]()
Anlat.Yapılıyor ama direk steam üzerinden alamıyorsun biraz karışık![]()
Önce Mobil ödeme ile Steam Cüzdan kodu alıyorsun ve steama onaylatıyorsunAnlat.
Bir site var ona telden para yüklüyorsun bakiyen oluyor o bakiyen de yeterse steam cüzdan kodu alıp steam hesabına para yüklüyorsun da 9 tl ye 5 tl lik bakiye geliyorAnlat.
Bir site var ona telden para yüklüyorsun bakiyen oluyor o bakiyen de yeterse steam cüzdan kodu alıp steam hesabına para yüklüyorsun da 9 tl ye 5 tl lik bakiye geliyor![]()
Bu steam cüzdan için yine de kredi kartı lazım oluyor mu?Önce Mobil ödeme ile Steam Cüzdan kodu alıyorsun ve steama onaylatıyorsunTTNET müşterisiysen 12 ay modem faturasına yansıtabilirsin.
Şimdi hiç kredi kartı kullanmadan Steam'a para atarak oyunlar da alış veriş yapmak mümkün değil mi?Steam cüzdan alamazsın mobil yollarla.
Nasıl alamıyor ? GameSatıs Xgame Playstore gibi yerlerle mobil yolla cüzdan kodu alınabiliyor ?Steam cüzdan alamazsın mobil yollarla.
PIN denen bir şeyle de kod alınıyordu benim bildiğim kadarıyla abim anlatmıştı bana.Nasıl alamıyor ? GameSatıs Xgame Playstore gibi yerlerle mobil yolla cüzdan kodu alınabiliyor ?
Çok pahalı lan.playstore ile alınıyor mu ?! tamam bende bu iş[DOUBLEPOST=1412184736,1412184632][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bestia burdan alabiliyoruz .