- En iyi cevaplar
- 0
aynen .Çok pahalı lan.
aynen .Çok pahalı lan.
Ben abimle konuşmadan almam zaten onlar bu işi iyi biliyor.aynen .
Sen ne diyon laAbin sana Mitolojik Eşek Tanrıları'nı da anlattı mı sana kardeşim? Onların sana nasıl karşılık beklemeden iyilik yaptıklarını anlattı mı? Seni kötülüklerden koruyan melek eşeklerin varlığından bahsetti mi? Seni kendinden bile daha çok seven eşeklerden, eşek cennetlerinden ve en önemlisi mutlu eşeklerden.... Sana iyilik edenlere karşı bu kadar çok nankör olma kardeşim... eşekler ve ben seni çok seviyoruz kardeşim... ne kadar nankör olsan dahi seni kendimizden daha çok seviyoruz. Her gece yemeğine sevgimden katmaya devam edeceğim ve Seni sevgiyle büyüteceğim...
Kime didin?Sen ne diyon la
Yamyam ota .Kime didin?
Haaa bana şunu didikten sonra kara listeye attım onu da ;Yamyam ota .
TTNET liysen 12 ay taksit yap mübarekBen abimle konuşmadan almam zaten onlar bu işi iyi biliyor.
Sonra peder kafes dövüşünde seni pestil yapıyor mama da afiyetle yiyor.TTNET liysen 12 ay taksit yap mübarekfena iyi oluyor.
Ben ttnetliyim de bunu kendisi otomatik anlıyor değilmi soru falan sormuyor (tam anlatamadım ama )[DOUBLEPOST=1412185938,1412185809][/DOUBLEPOST]Ya zaten indirimler bittiTTNET liysen 12 ay taksit yap mübarekfena iyi oluyor.