Size virüs yedirmeye çalışan oldu mu hiç? Olduysa yazında gülelim :D

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha güvenli ama açığı yok değil tabi açıkları rekor olarak 1 saatte kapatabiliniyor :/

IE = 8 Ay (Bu da neüy!?)
Linuxu okadar az kullanan varki hackerler saldirma geregi duymuyor çünkü herkes windowsta.Güvenlik açıgının az olmasi iyi korunmasindan degil üzerinde profesyonel hacker çetelerinin durmamasından.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Linuxu okadar az kullanan varki hackerler saldirma geregi duymuyor çünkü herkes windowsta.Güvenlik açıgının az olmasi iyi korunmasindan degil üzerinde profesyonel hacker çetelerinin durmamasından.
Root kullanicisinda Linux işletim sistemine virüs kurmanın sonucu facia..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Root kullanicisinda Linux işletim sistemine virüs kurmanın sonucu facia..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Zaten sadece linux kurabiliyor eğer normal kullanıcı kurarsa sadece mesajlar çıkarır...
Gerçekten mi? Özellikle büyük şirketler, devletler gizli bilgilerini tutmak için güvenlik için özelleştirilmiş Linux dağıtımlarını kullanıyorlar. BU hacklemek için geçerli bir sebep. Ayrıca
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu sitede kaç tane Windows açığı görüyorsun özellikle IE 8 açığı aylardır kapatılmadı Linux açıkları daha sık kapatıldığı için daha güvenli yoksa her sistemin açığı olabilir.

Firzen16

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır. Developerler (yanlış yazdım kesin) in çoğu bu işletim sistemini kullanıyor. Veya Mac'i