Bir Efsane Hikayesi => BEN EFSANEYİM <=

_DevilGuard_

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Babanız arılarla yapılan şavaşda (Bir Karıncasınız) Ölüyor ve siz onun çelimsiz oğlu kalıyor
Bütün Familya Sizle alay ediyor ancak siz onların gözüne girmek için o zeka gerektiren yola gidiyorsun
ve o arıları köyden kovuyorsun

[İlk Çalışmam Hatalarım Olabilir]

Fotoğraflar
======================

İndirme Linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

_DevilGuard_

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Pardon :) Ve Yapımını Yaklasık 3-4 Kisi 5 Günde Bitirdik ve Familya karınca topluluklarına verilen addır.
Bknz:

[Link Eklendi][DOUBLEPOST=1412258685,1412258446][/DOUBLEPOST]Bu Arada Agacı Yaparken WorldEdit'in /hpsphere komutundan yararlandım zaten farkediliyor

KorayAras

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Pardon :) Ve Yapımını Yaklasık 3-4 Kisi 5 Günde Bitirdik ve Familya karınca topluluklarına verilen addır.
Bknz:

[Link Eklendi][DOUBLEPOST=1412258685,1412258446][/DOUBLEPOST]Bu Arada Agacı Yaparken WorldEdit'in /hpsphere komutundan yararlandım zaten farkediliyor
Dostum bu ağacı sen yapmadın. 'Minecraft-Schematics' adli sitede World Save ve Schematic olarak bulunuyor. Lütfen Alıntı olduğunu söyle.
Ve Buda Kanıt :

Son düzenleme:

KorayAras

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Olarak Bu Benim Agacım Degil Ve Agacın Yaprak Kısmı Hazır Gerisi hsphere ile yapıldı
Hsphere ile yaparsan yaprakların hepsi düşer ama burda düşmüyor! Yalan söylemekten vazgeç bu ağaç senin demedim zaten ben. Bu ağaçtaki yapraklar elips zaten yuvarlak değil! Beni birdaha konuşturma.