furkansahin1
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Konu size kaldı Hadi kolay gelsin Samsung Al beni dinle pişman olursun[DOUBLEPOST=1412280162,1412280116][/DOUBLEPOST]Kurtul ?![]()
13 Evet size göre bir abiimYahu yaşını merak ediyorum neden söylemiyorsun?
Konu size kaldı Hadi kolay gelsin Samsung Al beni dinle pişman olursun[DOUBLEPOST=1412280162,1412280116][/DOUBLEPOST]Kurtul ?![]()
13 Evet size göre bir abiimYahu yaşını merak ediyorum neden söylemiyorsun?
Yok yani fakat hep yaşı küçük arkadaşlar özenti oldukları için Samsung bağımlısı oluyorlar.Konu size kaldı Hadi kolay gelsin Samsung Al beni dinle pişman olursun[DOUBLEPOST=1412280162,1412280116][/DOUBLEPOST]
13 Evet size göre bir abiimgayet de normal demenizden hiç sıkılmadım
![]()
Z1C de sorun yaşarmıyım ?Yok yani fakat hep yaşı küçük arkadaşlar özenti oldukları için Samsung bağımlısı oluyorlar.
Doğru tespit.
Ne alırsan al dostum ben daha hiçbir şey yazmıyorum para senin tercih senin ben çıktığı gibi gözüm kapalı Z3C alacağım.
Kusura bakmayın fakat Technopat'taki editörlerin çoğunu sevmeme rağmen bir kişilikten pek haz etmem.Sanırım sonunda technopat forumuna kaçacağım![]()
Kusura bakmayın fakat Technopat'taki editörlerin çoğunu sevmeme rağmen bir kişilikten pek haz etmem.
Donanım konusunda bilgili olmalarına rağmen çok yavan bir anlatımda bulunmaları pek güzel değil.
HC Donanımcı adam yok mesela doğru düzgün forumda herkes GTX 870 çıkmış oyunları kaç FPS'de açar diye bakıyor fakat kimse Maxwell mimarisinin getirileri nedir diye bakmıyor olaylara GM 204'ün mikro mimarisi kimsenin umrunda değil mesela.
Technopat güzel forum iyi forum fakat ben pek haz almıyorum.
Seven arkadaşlar olabilir onlara da müdahale etmiyorum.
Elite filan aman aman G2 al Elite alacağına ben küçük ekran manyağıyım.
O yüzden Z1C dedim telefon bu yahu 5.5 nedir ?
Z1C de sorun yaşarmıyım ?
General mobilelerin şarz yerinde sorun çıkıyor diye duydum.Galaxy Note 3,S4 ve Discovery Elite kullandım.Çok ciddiyim içlerinden fiyat performans olarak en iyisi Elite.Tasarımı o kadar hoş değil ama çok iş görüyor.Kanserojenmiş falan hikaye. Biyerime sokmuycam telefonu zaten.
Bende öyle bir sorun çıkmadı, ama var harbiden öyle bi olay.Sorun şarj aletinde telefonda bozulma yok.Baska şarj aleti işini görür ama voltaja dikkat et.General mobilelerin şarz yerinde sorun çıkıyor diye duydum.
Z1C de sorun yaşarmıyım demiştim ?Hocam ne alırsanız alın yahu arkadaşlar komple deha valla.
13 yaşındaki arkadaş Samsung öneriyor diğeri GMD diyor S800 Ne işe yarıyor sanki telefonda oyun mu oynanır...
Benim görüşüm bu kafamı kessen samsung kullanmam para versen GMD almam.
iphone 6+ al geç yawHocam ne alırsanız alın yahu arkadaşlar komple deha valla.
13 yaşındaki arkadaş Samsung öneriyor diğeri GMD diyor S800 Ne işe yarıyor sanki telefonda oyun mu oynanır...
Keşke bi telefonu eline alsan ve 2,3 gün kullansan..Hocam ne alırsanız alın yahu arkadaşlar komple deha valla.
Hayatım boyunca birçok Sony telefon kullandım birinde bile sorunum olmadı.Z1C de sorun yaşarmıyım demiştim ?![]()
Hayatım boyunca birçok Sony telefon kullandım birinde bile sorunum olmadı.
Yaşamayacağınızı söyleyemem.
Samsung kral çeken arkadaş'da bilemez bunu.
Ütopik güçlerim yok sonuçta benimde telefon belkide 19 parça halinde çıkar.
Ama çıkarsa da en geç 1 haftaya yenisi gönderir Sony.
Müşterisini sap gibi bırakmaz bıraktığını görmedim...
GMD kullandım 1 hafta kadar hocam.
Kasa çok hoş gacur gucur plastiği kaliteli yazılımsal olarak müthiş stabil mesela arayüzdeyken artifact'lar kilit ekranına gelmeme sorunları filan çok normal olduğu için çok hoş bir tecrübe oldu benim için.