Turkcell T50 Almalı Mıyım? Turkcell T50 VS ORJİNAL SAMSUNG S4 MINI

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Turkcell T10'dan bıktım. Yeni telefon istiyorum. İnternette rahat dolaşabilmeliyim. Foruma girebilmeli, asphalt 8 gibi güzel oyunları rahat oynayabilmeli, canımı sıkmamalı, youtubedan rahat film, video izleyebilmeli, müzik dinleyebilmeliyim ve 1 günü rahat çıkarmalı. Maks bütçe 850 TL. Hattım Vodafone. Ve hattım micro sim. Nano sim çevirmem gerekir mi? Vodafone bayilerinde yaparlar mı? (Ben kesemem kırarım falan) Önerilerinizi bekliyorum.
@cbg2002 @Alps @Vienicome @MUHDE @Iskefiyeli01 @KadirBerk

Önemli:
Turkcell T50 T10 gibi fiyasko değil değil mi?

Not:
Kamera da önemli.

Moderatör tarafından düzenlendi:

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
T10 Zaten Bir Fiyasko. T40 da İyi Değilde T20 den Farkı Türk Motifleri. Ama T50 ile T Serisi Bir Cep Bilgisayarı Serisine Döndü Bir Harika Kesinlikle Almalısın

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
T50 vb telefonlar gereksiz Turkcell uygulamalarıyla doludur ve zamanla telefonu yorar. Bu uygulamaları cihazı rootlamadan silemezsin fakat Rootlarsan da garantiden çıkar. S4 mini al.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
T50 vb telefonlar gereksiz Turkcell uygulamalarıyla doludur ve zamanla telefonu yorar. Bu uygulamaları cihazı rootlamadan silemezsin fakat Rootlarsan da garantiden çıkar. S4 mini al.
S4 arkadaşımı kullandım ama kamerasını denemedim. T50'nin kamerası hakkında olumlu görüşler aldım.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
T50'ye sahibim ve 3 aydır kullanıyorum gayet de memnunum şu ana kadar da hiçbir sorun yaşamadım.Öneririm.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bütçen iyi ise Discovery Elite al.. Fiyatına göre çok çok iyi bir telefon.. 2000 liralık telefonlarla aynı düzeyde.. Hatta geçer bile onları.. Şık ve bükülmüyor (denedim).. 3 gb ram var her oyunu oynarsın.. Samsung gibi yeni sürüm veya yeni rom çıkınca eski telefonlara vermemezlik yapmıyorlar.. Discovery I'e de kitkat geldi düşün.. Kamerası çok iyi.. Odaklaması çok hızlı.. En güzel kısmı fiyatı sadece 1300 lira (vatan computer).. Bence bunu al telefon uzun ömürlü bir telefon.. Kolay kolay da eskimez..

Turkcell T50 almamalısın reklamda çok abartıyorlar.. Ama eline alınca daha ucuza aynı özellikli telefon çok.. Ayrıca telefon almaman gereken 3 firma var.. 1 apple (o parayı haketmeyen dandik telefon.. Tek güzel yanı iTunes TEK), samsung (verdiğin parayı haketmeyen 2. telefon çıkaran şirket.. Her sene aynı tipte yeni telefon çıkarır.. Kısa ömürlü telefonlar.. Yeni sürüme hep hizmet verip daha 1 sene önce çıkardığı telefona desteği kesmek..), Turkcell (dandik telefonlar çıkarıyor.. Hiç şık değil ve özelliklerine bakılırsa daha ucuza ona benzer telefon bulursun hende daha şık.)

Bunların dışında htc ve lg öneririm.. Kaliteli ve tarz telefonları var.. Bütçene göre bakarsın..

Telefon alırken her şeyle karşılaştır sonra pişman olma.. Tek 1 telefon düşünme..

Son düzenleme:

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Soner hiç güzel değil ben discovery kullanıyorum memnunum ya iphone 5s al veyada s5 filan rahat edersin onlarla.